Anne 12. bölümde Zeynep firari

Heyecan dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisi bu akşam yayınlanan 12. bölümüyle kaldığı yerden fırtına gibi esti. Çocuk kaçırma suçundan hakkında tutuklama emri çıkartılan Zeynep nasıl kurtulacak?

Sibel Karagöl
25 Ocak 2017 - 00:31
Yeni Bölüm

Geniş oyuncu kadrosuna deneyimli tiyatrocu Meral Çetinkaya ve yakışıklı oyuncu Serhat Teoman'ı dahil eden Anne dizisi, bu akşam yayınlanan 12. bölümüyle kaldığı yerden fırtına gibi esti. Çocuk kaçırma suçundan hakkında tutuklama emri çıkartılan Zeynep nasıl kurtulacak?  12. bölümüyle yarın akşam ekranlara bomba gibi düştü.

17-01/25/an2.jpg

Sahipsiz Şule

Bu sırada Şule, Cengiz'in komada olması ve kızının kayıp olmasıyla yıkılmıştır. Kalacak evi, cebinde parası olmayan Şule, Gönül'den borç istemek zorunda kalır, hatta onun evinde kalmak için izin ister. Gönül'ün geçmişte bir cinayet işlediğini öğrenen Şule Gönül'e üzülür.

Cengiz'in komadan çıktığını öğrenen Şule' doğruca hastaneye gider. Bu sırada evde düşerek kolunu inciten Turna'yı hastaneye götürmek zorunda kalan Zeynep, karşısında Şule'yi görünce çok şaşırır.  Şule, Zeynep'in kızını tekrar kaçırdığını gören Şule, Gönül'e sitem ederken polislere de Zeynep'i ihbar eder.

Polisden Kaçan Zeynep  

Zeynep'i evlatlıktan reddeden annesi, Turna'yı saklayarak Zeynep'in komiser Sinan ile konuşmasını için kapıyı açar. Tam karakola ifade vermek için yola çıkarlarken, Zeynep'in kardeşinin sevgiisi eve gelir hiçbir şeyden habersiz şekilde Turna'yı sorar. Başarılı komiser Turna'nın kim olduğunu sorar Zeynep öğretmen ise kızım diyerek yalan söyler.

Bu plansızca söylenen yalan ile Komiser Cengiz Zeynep'in kızını ve olası kocasını araştırır. Ama Zeynep'in ne kocası ne de kızı vardır. Anne dizisi 12. bölümünün final sahnesinde Zeynep Güneş'i arayan Sinan Demir, Zeynep'in kızım Turna dediği çocuğun, kayıp Melek olduğunu anlar. Zeynep Güneş hakkında arama ve tutuklama emri çıkartır.

Hiçbir şeyden haberi olmayan Zeynep, Turna ile birlikte yurt dışına kaçma planları yapmaktadır. Zeynep ve Turna her şeyi arkalarında bırakıp kaçmayı başarabilecek mi? Bu sorular ve daha fazlası, 31 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan Anne dizisinin 13. bölümünde belli olacak...


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin