The Librarians 4. sezon onayını aldı!

Kablolu televizyon kanalı TNT'den yapılan resmi açıklamaya göre fantastik macera türündeki The Librarians dizisi 4. sezon onayını aldı.

"The Librarians" hayranlarının beklediği güzel haber gecikmeden geldi!

THE LIBRARIANS'A RESMİ 4. SEZON ONAYI

Kablolu televizyon kanalı TNT'den yapılan resmi açıklamaya göre fantastik macera türündeki dizi 4. sezon onayını aldı.

Üçüncü sezonunu 22 Ocak'ta tamamlayan dizinin yeni sezonunun içinde bulunduğumuz senenin sonlarına doğru ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

17-01/25/the-librarians-twitter.png

MEMNUN EDİCİ REYTİNGLER

Üçüncü sezonuyla bölüm başına ortalama 5.4 milyon izleyici tarafından takip edilen dizi, TNT'nin ortalama izleyici yaşından altı yaş daha genç bir kitle ortalamasına da erişti.

HİKAYESİ

Tüm teknolojiyi ortadan kaldırıp büyü çağını geri getirme hedefindeki kadim komplo teorisini durdurmak için maceradan maceraya koşan bir grup kütüphanecinin fantastik ve renkli hikayesini ekranlara yansıtan The Librarians'ın oyuncu kadrosunda Rebecca Romjin, Christian Kane, Lindy Booth, John Harlan Kim ve John Larroquette gibi isimler rol alıyor.

17-01/25/21930454-mmmain.jpg

Electric Entertainment yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcılığını ise Dean Devlin, Marc Roskin ve Noah Wyle üçlüsü üstleniyor.

ONAY ALAN DİZİLER KERVANINA KATILDI

The Librarians böylelikle kanalın yakın zamanda yenilenen diğer dizileri Major Crimes ve Good Behavior'un arasına katıldı. Major Crimes altıncı, Good Behavior ise ikinci sezon onayını geçtiğimiz günlerde almıştı.

'The Librarians' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin