Fox'tan yeni bir X-Men Marvel dizisi geliyor!

Fox, Burn Notice'in yaratıcısı Matt Nix'in elinden çıkacak firardaki mutantlar temalı bir X-men dizisi için pilot bölüm siparişini verdi.

Volkan Küçükel
25 Ocak 2017 - 09:15
Gündem

Televizyon ekranlarındaki Marvel uyarlaması diziler kervanına bir yenisi katılıyor!

X-MEN DİZİSİ GELİYOR!

Amerikan ulusal kanallarından Fox, Burn Notice'in yaratıcısı Matt Nix'in elinden çıkacak firardaki mutantlar temalı bir X-men dizisi için pilot bölüm siparişini verdi.

DİZİNİN KONUSU

Henüz ismi netleşmeyen aksiyon-macera türündeki Marvel dizisinin hikayesi; çocuklarının mutant güçlerine sahip olduğunu keşfeden sıradan bir aile üzerine odaklanıyor. Kendilerine düşmanca yaklaşan hükümetten kaçmak zorunda kalan aile, diğer mutantlar ile iletişim halinde olacakları bir yer altı ağına katılır ve hayatta kalma mücadelesine başlarlar.

17-01/25/x-men.jpg

Marvel TV yönetmeni Jeph Loeb, geçtiğimiz yaz döneminde ilk Marvel/20th Century Fox Television ortak yapımı projesi gündeme geldiğinde "Matt Nix büyük bir X-Men fanı ve onun X-Men projesini ele almasıyla ortaya çıkacak zengin karakterler ve yüksek seviyede aksiyon içerecek yapım tam da Fox'un istediği bir televizyon şovu" ifadelerini kullanmıştı.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Matt Nix, projenin yürütücü yapımcılığını Jeph Loeb, Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg ve Jim Chory ile birlikte üstlenecek.

17-01/25/fox-marvel-dizisi.jpg

FOX AİLESİNİN İKİNCİ X-MEN TEMALI DİZİ PROJESİ

Bu proje Fox ailesinin Marvel temalı ikinci televizyon projesi. Marvel TV ve FX Productions ortak yapımcılığındaki Legion, 08 Şubat'ta izleyicilerle buluşacak. Bu projenin pilot bölümünün beğenilip dizi onayı alması halinde ikinci X-Men temalı dizileri olacak.

Fox ve FX'in bağlı bulunduğu 21st Century Fox, Marvel ile uzun süredir devam eden lisans anlaşması çerçevesinde X-Men karakterlerine özel olarak hazırlanacak film ve televizyon yapımlarının yayın hakkına sahip.

Heyecan uyandıran dizi projesiyle ilgili gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin