Anne 13. bölümde Zeynep tutuklandı

Heyecan dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisi bu akşam yayınlan 13. bölümüyle kaldığı yerden fırtına gibi esti. Turna'nın neşeli şekilde şarkı söylerken, Zeynep'in tutuklandığı final sahnesinde izleyiciler göz yaşlarına boğuldu.

Sibel Karagöl
31 Ocak 2017 - 22:55
Yeni Bölüm

Duygu yüklü sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken dizi Anne, bu hafta 13. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Heyecan dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisi bu akşam yayınlan 13. bölümüyle kaldığı yerden fırtına gibi esti. Turna'nın neşeli şekilde şarkı söylerken, Zeynep'in tutuklandığı final sahnesinde izleyiciler göz yaşlarına boğuldu.

17-01/31/anne2.jpg

Çocuk Hırsızı Öğretmen

Melek'in kaçırılmasında baş şüpheli olan Zeynep, Turna'yla yurt dışına kaçacağı günün gelmesi için beklerken, polisler tarafından yakalanır. Gönül kızını yıllar sonra bulduktan sonra, hasret gideremeden, kızına kendini açıklayamadan kızından ayrılmak zorunda kalır. Kızının tutuklandığı gören Gönül ilk defa, belki de son defa Zeynep'e sarılır. Bu sırada Turna'nın "anne" çığlıklarıyle annesinden ayrılmak istememesi, izleyenleri göz yaşına boğdu. 

Şule Kaçırıldı

Anne dizisinin dün akşam yayınlanan 13. bölümünde hastanede gözlerini açan Cengiz, Şule'yi artık istemediğini söyler ve başına bin bir bela açan Şule'yi hayatından çıkarır. Cengiz'i kaybettiğine inanamayan Şule, koskaca şehirde yapayalnız kalır, Bu sırada hapishaneden çıkan Mafya Babası Şule'den intikam almak için Şule'yi kaçırır.

17-01/31/.jpg

Zeynep bu akşam yayınlanan Anne 13. bölümünde ise Zeynep’in verdiği bu zor annelik kararının nelere mal olduğu gözler önüne serildi. Çocuk hırsızı öğretmen olarak tüm Türkiye'de aranan Zeynep tutuklandı.Zeynep hapse düşecek mi? Turna yetimhaneye mi verilecek? Kaçırılan Şule'nin başına neler gelecek? Duygusal final sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken Anne dizisi, 14. bölümü saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin