Paramparça 89. bölümde neler yaşandı?

Paramparça dizisi 89. bölümüyle heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yaptı. Dilara'nın hafıza kaybı yaşadığı, Cansu'nun çıldırdığı ve Ozan'ın öfkesinin dinmediği dün akşam yayınlanan 89. bölümde nefesler tutuldu.

Sibel Karagöl
01 Şubat 2017 - 00:00
Yeni Bölüm

Paramparça dizisi 89. bölümüyle heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yaptı. Dilara'nın hafıza kaybı yaşadığı, Cansu'nun çıldırdığı ve Ozan'ın öfkesinin dinmediği dün akşam yayınlanan 89. bölümde nefesler tutuldu.

17-02/01/pp.Jpeg

Dün akşam ekrana gelen 89. bölümüyle Dilara gözlerini açmasına rağmen korkunç bir olay gerçekleşti. Dilara yakın zaman hafızanı kaybetti.Cansu'nun kazasından sonrasını hatırlamayan Dilara ne küçük bebeği ne Harun'la olan evliliklerini hatırlamıyor. Yaşadığı travmayı atlatmak için hala kocası bildiği Cihan'a ihtiyaç duyuyor.

Damir'in Yeni Takıntısı

Bu sırada Dilara tarafından hatırlanmayan bir diğer çocuk Hazal hüznünü çok yanlış yerlerde dağıttı. Hazal'a kafayı takan Damir Hazal'ın hayallerini kurduğu mükemmel sevgili profiliyle Hazal'ın kalbini çalmaya başladı. Damir'in Avrupa'nın en tehlikeli adamlarından biri olduğunu bilen Cihan bu yakınlaşmayı öğrenince çıldıracak!

Ozan'ın Öfkesi

Ozan ise yaşadığı travmayı hala atlatamadı. Öz babasının Harun olduğu gerçeğini kabullenemeyen Ozan, annesini kaza sonrası ziyaret bile etmedi. Annesini affetmeme konusunda kararlı görünen Ozan, Harun'a ve Dilara'ya öfkesini sürdürecek mi?

Deniz Cansu ve Emre Bebek Ayrıldı

Hastalığını yok sayan Cansu kriz geçirdiği bir andaEmre bebeği yine tehlikeye atar. bebeğin arabasını tutamayan Cansu  araba havuza düşerken izlemek zorunda kalır. Neriman'ın bebeği arabadan daha önce almasıyla Emre bebek kurtulsa da Deniz bu saçmalığa daha fazla dayanamayacağını dile getirir. Cihan’a Cansu'nun hastalığını hafife aldıkları ve Emre bebeğin hayatını tehlikeye attıkları için öfkeli olan Ozan, Erguvan ailesini hayatından tamamen çıkarmak için ülkeyi terk etme kararı alır. Gerekli kurumlara Emre bebeği ihbar eden, Ozan gitmeden önce büyük bir skandala imza atar. 

Ekranların sevilen dizisi 7 Şubat salı akşamı 90. bölümüyle heyecan dolu dakikalara ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin