Anne 14. bölüm fragmanında Şule'nin vicdan azabı

Reyting rekorları kıran Anne dizisi, yarın akşam yayınlanacak 14 bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Duygu dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
06 Şubat 2017 - 20:00
Yeni Bölüm

Reyting rekorları kıran Anne dizisi, yarın akşam yayınlanacak 14 bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Duygu dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı.

Anne dizisinin geçen hafta yayınlanan 13. bölümünde Turna'ya güzel ve sevgi dolu bir yaşam vermeyi amaçlayan Zeynep öğretmen hayallerine ulaşamadan tutuklandı. Dizinin final sahnesinde Zeynep ile Melek'in duygusal sahneleri ekranlara damga gibi vurdu.

17-02/06/anne.jpg

Anne dizisinin 14. bölüm fragmanında Şule'nin Turna'yla yaptığı konuşma dikkatleri çekti. Turna'ya sinirli olduğunu belli eden Şule'nin sözlerinde vicdan azabı çektiği gözlerden kaçmadı. Elinden geldiğini yaptığına inanan Şule'nin bu duygu değişimi yarın yayınlanacak 14. bölümüne bomba gibi düşecek.

Anne 14. Bölüm Fragmanı

Sevenlerini gözyaşlarına boğan Anne dizisinde parmaklıklar arasında olan çaresiz Zeynep'in ziyaretine giden Turna üzgün ve mutsuzdur. Zeynep hapse gitmekten kurtulabilecek mi? Turna hayatına Şule'yle mi devam edecek? Bu sorular ve daha fazlası için yarın akşam yayınlanacak Anne dizisinin 14. bölümde belli olacak.

Anne 14. Bölüm 2. Fragmanı

Duygusal sahneleriyle dikkatleri üzerine çekecek, reyting rekorları kıran Anne dizisi, salı akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin