Hayat Şarkısı 41. bölüm fragmanında Hülya ile Kerem boşanıyor

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, Hayat Şarkısı 41. bölümüyle salı akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yarın akşam yayınlanacak 41. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
06 Şubat 2017 - 21:31
Yeni Bölüm

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, Hayat Şarkısı 41. bölümüyle salı akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yarın akşam yayınlanacak 41. bölüm fragmanında Hülya ile Kerem boşanma kararı alıyor.

17-02/06/hayat2.jpg

Hayat Şarkısı 41. bölüm fragmanında Hülya'ya haksızlık ettiğini fark eden Kerim gerçekleri öğrenince pişman oluyo. Hülya’nın kalbini kazanmak için çaba gösteren Kerim elinden geleni yapıyor. Fakat Hülya hayatının en zor zamanlarında yanında olmayan Kerim’i affedecek gibi durmuyor. Hülya ile Kerim aşkı bu zor sınavı geçebilecek mi?

Hayat Şarkısı 41. Bölüm Fragmanı

Kerim'in af dilemesinden sonra bu aşk için umudu olmadığını vurgulayan Hülya Kerim'le bir daha yüz yüze gelir. Kerim'in sert ve  keskin davranışlarından sonra Hülya, boşanma kararından emin olur. Bu sırada Hülya evinde tek başınayken, beklenmedik bir tehlike ortaya çıkar. Hülya'nın evine zorla bir girer. Amacı ve kim olduğu belli olmayan bu gizemli kişi kim? 

Hayat Şarkısı 41. Bölüm 2. Fragmanı

 Heyecan dolu 41. bölümüyle ekranlara gelecek olacak Hayat Şarkısı tüm hayatı boyunca istediği biricik aşkı Kerim'den vazgeçebilecek mi? Hülya'yı bekleyen tehlikeli kişi kim? Bu sorular ve daha fazlası yarın akşam izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin