Anne dizisine yeni oyuncu Ramo

Geçtiğimiz hafta oyuncu kadrosuna yeni karakter ekleyen Anne dizisinde Gamze'nin yeni sevgili Ramo'yu tanıyalım...

Sibel Karagöl
31 Ocak 2017 - 19:53
Magazin

Duygu yüklü sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken dizi Anne, bu hafta 13. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Zeynep'in kardeşi Gamze zengin ve köklü bir aileden gelen nişanlısından düğüne kısa zaman kala ayrılmıştır. Eski nişanlısı Mert'den hamile olan Gamze'nin bebeğinin sağlıklı olmama ihtimali vardır bu ihtimal üzerine Mert bebeği aldırmak istemiştir. Güzel yürekli anne adayı Gamze ise bu karara kesin olarak karşı çıkmış bebeğini korumak için yeni bir hayata başlama kararı almıştır. 

17-01/31/ramo2.jpg

Fakir Ama Uyanık Genç Ramo

Anne dizisi iki hafta önce yayınlanan 11. bölümünde annesinin arabasını gizlice alan Gamze kaza yapar bu kaza sayesinde diziye yeni katılan Ramo'yla tanışır. Gamze'nin korkmuş haline üzülerek yardımcı olmayı teklif eden Ramo, Gamze'nin numarası alır. Anne dizisinde Gamze’nin sevgilisi Ramo’ya Erdi Bolat isimli genç bir oyuncu hayat verecek.

Gamze'yi beğenen ve iletişim kurmaya çalışan Ramo farklı farklı yollarak baş vurur. Bu sırada Gamze'nin annesi fakir gençle yeni başlayan arkadaşlıklarından hoşlanmaz. İlerleyen bölümlerde Gamze'nin fakir yeni sevgilisi olarak göreceğimiz Ramo, entrika dolu Gamze'nin ailesinde kendine nasıl yer edinecek göreceğiz?

Erdi Bolat Kimdir?

29 yaşındaki Aydın doğumlu genç ve yakışıklı oyuncu bir zamanlar çok popüler olan Benimle Dans Edermisin yarışmasına katılmış ve yarışmada 2. olmuştur. Cinayet dizisinde Ozan karakteriyle yıldızı parlayan Bolat, Rüzgarın Kalbi, Aramızda Kalsın, Kızım Nerede, OKS Anneleri gibi dizilerde rol almıştır.

17-01/31/erd-1485883997.jpg

Duygusal sahneleriyle dikkatleri üzerine çekecek Anne dizisi, 13. bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin