İçerde 19. bölümde intikam çanları

Pazartesi akşamları fırtına gibi esen İçerde dizisinin dün akşam yayınlanan 19. bölümünde yaşanan olaylar ve tüm detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
31 Ocak 2017 - 21:21
Yeni Bölüm

Pazartesi akşamları fırtına gibi esen İçerde dizisi nefesler tutuldu. Melek'in öfkesi, Mert'in intikamı ve Celal Baba'nın hiddetiyle dün akşam yayınlanan 19. bölümün izleyicilerden tam not aldı.

Melek'in Geçmişi

Celal'in babası olduğunu ve annesini öldürdüğünü aynı gün öğrenen Melek, Celal'i tamamen terk ediyor. Annesinden geriye kalan akrabalarını bulmaya karar veren Melek son kez Celal'in karşısına çıkar ve annesi hakkında bilgi alır. Celal'den nefret ettiğini vurgulayan Melek, polise gitmemesinin tek nedeninin Celal'in yanında çalışan insanlar olduğunu söyleyerek kendi hayatına devam etmeye çalışır. Celal ise Yaşar tehlikesinin geçmemesi üzerine Melek'in peşine adam takar. Bu sırada Melek Celal'den aldığı bilgiyle teyzesini bulur.


Mert'in İntikamı

Mert, Coşkun'un ölümüyle  geçmişini öğrenememekten korkuyordur. Celal Baba Coşkun’u Sarp’ın öldürdüğünü söyleyerek Mert'i Sarp' yönlendirir. Ailesini bulma şansının yok olup gittiğini inanan, Mert olanların sorumlusu Sarp’a her zamankinden çok öfkelidir. Dizinin yayınlanan 19. bölümünde Sarp ve Mert yine istemedikleri halde yan yana geliyorlar..

Celal Baba ve Sarp’ı baş düşmanı Yaşar, tehlike çanlarını çalmaya devam ediyor. Celal Baba Melek'in, Sarp ise Füsun’un can güvenliği tehlikededir. Özellikle Sarp için olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Acımasız Celal

Minik'e telefon gelmesiyle otoparka baskın geldiği haberi Celal Baba'ya ulaşır. Kaybın büyük olduğunu duyan Celal Baba celallenir. Bu baskının sorumlusunun Yaşar olduğunu öğrenen acımasız Celal, otopark sorumlusunu feci şekilde öldürür.

 

İntikam çanlarının çaldığı İçerde'nin nefes kesen bölümü dün akşam ekranlara bomba gibi düştü. Her bölümde ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan İçerde 6 Şubat pazartesi akşamı 20. bölümüyle ekranlarda yerini alacak

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin