Poyraz Karayel 78. bölüm fragmanında zor karar: Sinan mı Ayşegül mü?

Yarın akşam nefes kesen yeni bölümüyle ekranlarda olacak Poyraz Karayel dizisinin 78. bölüm fragmanları yayınlandı. Ekranlarda fırtına gibi esen Poyraz Karayel'de Poyraz Sinan ve Ayşegül'ü kurtarabilecek mi?

Sibel Karagöl
31 Ocak 2017 - 19:00
Yeni Bölüm

Yarın akşam nefes kesen yeni bölümüyle ekranlarada olacak Poyraz Karayel dizisinin 78. bölüm fragmanları yayınlandı. Çınar, Ayşegül, Sinan'ın tehlikede olduğu heyecan dolu Poyraz Karayel'in 78. bölümü Kanal D ekranlarında saat 20:00'da sevenleriyle buluşacak!

17-01/31/i.Jpeg

Ayşegül mü Sinan mı?

Ayşegül'ün Nevra'nın kaçırılmasında parmağı olduğunu düşünen Bahri Baba ekibiyle Nevra'nın evini basar. Ayşegül'ün hayatına karşılık Çınar'ın kafasına silah dayar. Bu sırada Ayşegül ve Sinan'ı kaçıranlarla buluşan Poyraz hiç beklemediği bir olayla karşılaşır. Dünyada en çok sevdiği iki kişiden birini seçmesi gereken Poyraz, hayatının en zor kararını vermek zorunda kalır. 

Poyraz Karayel 78.Bölüm Fragmanı

 

Kurtulmayı bekleyen Ayşegül ve Sinan birbirlerini gerçek anne ve çocukları gibi sevdiklerini söylediği duygusal sahneyle başlayan Poyraz Karayel 78. bölüm 2. fragmanı, Poyraz ve arkadaşlarının onları kurtarmaya geldiği sahneyle devam etti. Poyraz, Eda, Taş Kafa, Zülfikar'ın adım adım Ayşegül ile Sinan'ın yanına gitmeye çalıştılar. Poyraz dünyada en çok sevdiği iki kişiyi kurtarabilecek mi?

Poyraz Karayel 78.Bölüm 2. Fragmanı

Poyraz fotoğrafları emanet ettiği tanımadığı adamı nasıl bulacak? En çok sevdiği iki kişi arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Poyraz, Ayşegül ve Sinan'ı nasıl kurtaracak? Bahri Baba Çınarı öldürecek mi? Bu sorular ve daha fazlası yarın akşam heyecan dolu 78. bölümüyle sevenleriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin