Paramparça Deniz neden diziden ayrıldı?

Üç sezondur Paramparça dizisinde önemli bir rol olan Deniz'i canlandıran Ceyhun Mengiroğlu diziden ayrıldı. Ceyhun Mengiroğlu Paramparça'nın dün akşam yayınlanan 89. bölümü itibariyle dizi ekibinden çıkarıldı.

Sibel Karagöl
31 Ocak 2017 - 18:36
Gündem

 

Pazartesi akşamları Star TV'de yayınlanan Paramparça dizisi, dün akşam yayınlanan 89. bölümünde şok gelişme yaşandı. Üç sezondur Paramparça dizisinde önemli bir rol olan Deniz'i canlandıran Ceyhun Mengiroğlu diziden ayrıldı. 

17-01/31/param.jpg

Daha önce geçtiğimiz bölümlerde Nurgül Yeşilçay, Maide karakterini canlandıran Hümeyra Akbay diziden ayrılmıştı. Avukat Candan'ı canlandıran Ahu Yağtu geçen hafta açıklanmayan özel sebeplerle diziden ayrılma kararı ise gündeme bomba gibi düşmüştü. Candan mafya tarafından öldürülerek, 88. bölümüyle Paramparça'ya veda etmişti.

17-01/31/deniz2.jpg

Bu hafta ise uzun süredir karısı Cansu probler yaşayan Deniz, bu sorunlu hayata dayanamadı ve evi terketti. Cihan’a Cansu'nun hastalığını hafife aldıkları ve Emre bebeğin hayatıı tehlikeye attıkları için öfkeli olan Ozan, Erguvan ailesini hayatından tamamen çıkarmak için ülkeyi terk etme kararı alır.

Bir veda mektubu yazarak evi terk eden Deniz’in ülkeyi terk etmesiyle, Deniz karakterini canladıran Ceyhun Mengiroğlu'nun ayrılma sebebi de açıklanmış oldu. Dizi ekibinin yaptığı açıklamaya göre Mengiroğlu senaryo gereği diziden ayrıldı.

Genç ve yakışıklı oyuncu Ceyhun Mengiroğlu'na kariyerinde başarılar diliyoruz. Ceyhun Mengiroğlu ve Paramparça dizisi hakkında bilgi almak sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin