Annenin Sırrıdır Çocuk Final mi Yapacak?

Annenin Sırrıdır Çocuk final mi yapacak mı? Dizinin reytinglerinden dolayı final yapması iddiası gündemde. Peki yapım ne zaman final yapacak?

TV8’in yayınladığı çok fazla dizi yok. Zira zaten kanalda her akşam yayınlanan yarışma programları olduğunu biliyoruz. Fakat zaman zaman iddialı dizi projeleri de karşımıza çıkıyor. Her ne kadar sayıları çok daha az olsa da kanalın dizi projelerini de izleyebiliyoruz. En son Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ekranlara gelmiş ve kanalın akşam kuşağındaki tek dizisi olmuştu. Gelen yeni iddialar ise Annenin Sırrıdır Çocuk final mi yapacak sorusunu gündeme getirdi.

Aslında çok yeni bir dizi olmasına karşın dizinin final iddialarının gündeme gelmesinin nedeni ne? Dizi ne zaman final yapacak? Gelin bu sorulara bakalım.

Annenin Sırrıdır Çocuk Final mi Yapıyor?

Aslında dizinin reytingleri çok iyi başlamamıştı. İlk bölümlerde gelen reyting sonuçlarında yapımın ilk 10 içerisinde de yer bulamadığını gördük.

Sonrasında ise bir anda reytingler yükselmeye başladı ve dizi üst sıralara doğru çıkar oldu. Fakat yeni iddialara göre bu yükselişte yeterli olmadı.

Her ne kadar dizi reytinglerde bir yer elde etmeye başlamış olsa da son iddialara göre dizinin 11.bölümde final yapması söz konusu olacak.

Bu demek oluyor ki yapım önümüzdeki hafta yani 15 Haziran’da yayınlanan bölümde final yapacak.

22-06/07/annenin-sirridir-cocuk.jpg

Henüz final için kesin bir açıklama yok ama reytinglerin bir türlü istenen seviyede olmadığı da konuşuluyordu.

Final iddiaları doğru çıkar ve Annenin Sırrıdır Çocuk final yapacak olursa, bu kez TV8 yeni bir dizi sunacak mı sunmayacak mı sorusu gündem olacak.

Zira başta da söylediğimiz gibi kanal çok fazla dizi projelerine yer vermiyor. Daha çok yarışma programları öne çıkıyor. Yaz aylarında da Survivor 2022 yarışmasından sonra Masterchef programının başlaması bekleniyor. Belki yeni sezonda yeni bir dizi haberi gelebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin