HBO Max dizisi Tokyo Vice 2. sezonuyla dönecek mi?

Jake Adelstein'ın aynı isme sahip kitabından ekrana uyarlanan "Tokyo Vice" dizisinin geleceği belli oldu! Detaylar...

Jake Adelstein'ın aynı isme sahip kitabından ekrana uyarlanan "Tokyo Vice" dizisinden güzel haber geldi!

TOKYO VICE 2. SEZON ONAYINI ALDI!

İlk sezonu 07-28 Nisan arasında yayınlanan dizi, HBO Max'tan resmi 2. sezon onayını aldı.

Hikâyesi 90'ların sonlarında Tokyo'da geçen ve Amerikalı bir gazetecinin, Japon yeraltı dünyası üzerinde çalışırken yaşadıklarını konu edinen dizinin 2. sezonunun yayın tarihi ilerleyen aylarda duyurulacak.

HBO Max Orijinal İçerikler Başkanı Sarah Aubrey konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Dünyanın en canlı ve güzel şehirlerinden birinde geçen bu ilgi çekici ve gerilimli suç hikâyesini bir sezon daha ekrana getirmek heyecan verici" derken dizinin yaratıcı ismi J. T. Rogers ise şu ifadeleri kullandı:

22-06/07/tokyo-vice-foto.jpeg

"Bu olağanüstü oyuncu grubuyla Tokyo Vice'ın ilk sezonunu yazmak ve ardından yapmak eşsiz bir deneyimdi. Devam edeceğimiz için çok mutluyum. Harika oyuncu kadromuz ve ekibimizle Tokyo'da çalışmaya geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Bizi izlemeye devam edin!"

"TOKYO VICE" KADROSU

Başrollerini Ken Watanabe ve Ansel Elgort'un paylaştığı Tokyo Vice'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Ella Rumpf, Hideaki Ito, Show Kasamatsu ve Tomohisa Yamashita gibi isimler yer alıyor.

22-06/07/tokyo-vice-afis.jpeg

Wowow & Endeavor Content iş birliğiyle hazırlanan Tokyo Vice'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Michael Mann, Alan Poul, Jake Adelstein, Elgort, Emily Gerson Saines, Brad Kane, Destin Daniel Cretton, Watanabe, Kayo Washio ve John Lesher'dan oluşuyor.

"Tokyo Vice" (HBO Max) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin