Netflix Palpito dizisinin 2. sezonu gelecek mi? Oyuncular duyurdu!

Hikâyesiyle ilgi uyandıran Netflix'in gizem-gerilim türündeki popüler dizilerinden "Pàlpito (The Marked Heart)"dan haber var! 2. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu. Detaylar haberimizde...

Netflix'in gizem-gerilim türündeki popüler dizilerinden "Pàlpito (The Marked Heart)"dan haber var!

PALPITO 2. SEZONUYLA DÖNECEK!

Platformun, ilk sezonunu 20 Nisan 2022 Çarşamba tarihinde yayınlamaya başladığı dizinin 2. sezon onayını aldığı duyuruldu.

Duyuru, dizinin başrol oyuncuları Ana Lucía Domínguez (Camila), Michel Brown (Simón) ve Sebastian Martínez'in (Zacarías) yer aldığı bir video ile gerçekleştirildi.

Birinci sezonu 14 bölümden oluşan yapımın yeni sezon bölüm sayısı ve yayın tarihi ilerleyen aylarda duyurulacak.

NETFLIX TOP 10 LİSTELERİNDEN DÜŞMEDİ!

Latin Amerika bölgesi ve diğer ülkeler dahil olmak üzere toplam 68 ülkede Netflix Top 10 listesine girmeyi başaran dizinin 2. sezon onayı alması beklenen bir gelişmeydi.

22-06/07/palpito-2-sezon-onayini-aldi.jpeg

Dizinin ilk sezonda elde ettiği başarının ardından yaratıcı isim Leonardo Padrón ile Netflix arasında çok yılı kapsayan genel bir ortaklık anlaşmasına imza atılmıştı. Leonardo Padrón'un Netflix'in için ilk dizisi olan Pálpito'nun 2. sezonu yeni anlaşma kapsamında öncelik verilen proje oldu.

Netflix Latin Amerika İçeriklerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Roberto Stopello, dizinin yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Padrón kalibresine sahip bir yaratıcıyla çalışmak, derin, orijinal ve etkileyici hikâyeler yaratma imkanı sunuyor. Latin Amerika içeriğimizi, tıpkı Pálpito'da gördüğümüz gibi, tüm dünyaya sunmaya devam edeceğimiz için çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

Yaratıcı isim Padrón ise "Dizi biter bitmez hayranlar daha fazlasını istedi. Yeni anlaşma kapsamında izleyiciler için yeni bir sezon daha oluşturacağım için çok heyecanlıyım. 2. sezon henüz daha yeni duyuruldu, bu nedenle hikâyenin nereye gideceğini ben de tam olarak bilmiyorum" açıklamalarında bulundu.

22-06/07/palpito-dizisi.jpeg

PALPITO NASIL BİR DİZİ? KONUSU VE KADROSU

The Marked Heart dizisinin hikâyesi kısaca şöyle: Simon'ın eşi, kalbinin çıkarılıp zengin bir adamın eşi olan Camila'ya nakledilmesi amacıyla öldürülür. Eşinin intikamını almak isteyen Simon, kendini organ kaçakçılığının tehlikeli dünyasında bulur. Hummalı bir arayış içinde olan Simon, kaderin bir cilvesiyle öldürülen eşinin kalbi sayesinde yaşama tutunan Camila'ya âşık olur. Her ikisinin de gerçeği öğrenmesiyle heyecan doruk noktasına çıkacaktır.

CMO Producciones yapımcılığında hazırlanan yapımın oyuncu kadrosunda Michel Brown (Simón), Ana Lucía Domínguez (Camila), Sebastián Martínez (Zacarías) üçlüsüne Margarita Muñoz (Valeria), Moisés Arizmendi (Mariachi), Valeria Emiliani (Samantha), Julián Cerati (Tomás), Juan Fernando Sánchez (Sarmiento), Mauricio Cujar (Braulio Cárdenas) ve Jacqueline Arenal (Greta Volcán) gibi isimler eşlik ediyor.

"The Marked Heart" (Netflix) 2. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin