A.P. Bio dizisi iptalden döndü! Dizinin yeni yuvası neresi oldu?

NBC kanalının geçtiğimiz haftalarda iki sezonun ardından iptal ettiği komedi dizisi A.P. Bio dirildi! A.P. Bio 3. sezon detayları...

İki sezonun ardından iptal edilen Glenn Howerton'lı NBC komedisi "A.P. Bio" yaşamaya devam edecek!

A.P. BIO İLE YENİDEN! DİZİYE 3. SEZON ONAYI ÇIKTI!

NBCUniversal'ın 2020 yılı içinde faaliyete başlayacak ve henüz ismi netleşmeyen yeni dijital yayın platformu geçtiğimiz haftalarda iptal edilen diziye sahip çıkarak 3. sezon onayını verdi. A.P. Bio böylelikle son dönemde sıkça örneğini gördüğümüz iptalden geri dönen diziler kervanına katıldı.

A.P Bio için Mayıs ayı içinde iptal kararının çıkması sonrasında hayranları diziyi devam ettirebilmek adına sosyal medyada bir kampanya başlatmıştı. Bu gelişmeyle birlikte bu çalışmalar da amacına ulaşmış oldu.

19-07/18/ap-bio-dizisi.jpg

Yaratıcılığını ve showrunnerlığını üstlendiği yapımın geri dönüşü hakkında konuşan Mike O'Brien hayranlardan gelen desteğin geri dönüşte büyük katkısı olduğunu belirtirken "Oyuncu kadrosu ve ben daha fazlasını yapma şansı elde ettiğimiz için çok heyecanlıyız. Ayrıca NBCU dijital platformu ile çalışacak olmak da heyecan veriyor" ifadelerini kullandı.

Dizinin başrol oyuncusu Howerton ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada A.P. Bio'dan vazgeçmeyen inatçı hayran kitlesine ve dijital platformlardan gelen rakamlara teşekkür ederken çok sevinçli olduğunu belirtti.

19-07/18/patton-oswalt-tiwtter.jpg

19-07/18/howerton-twitter.jpg

"A.P. BIO" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Dr. Jack Carson Griffin (Howerton) adındaki gözden düşmüş bir Harvard felsefe öğretmeninin Toledo'ya geri dönerek biyoloji öğretmeni olmak için vermiş olduğu mücadeleye ve yaşadıklarına tanıklık ettiğimiz dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Lyric Lewis, Patton Oswalt, Mary Sohn, Jean Villepique ve Paula Pell gibi isimler rol alıyor.

19-07/18/ap-bio-dizisi-nbc.jpg

Universal Television, Broadway Video veSethmaker Shoemeyers Productions ortak yapımcılığındaki A.P. Bio'nun yürütücü yapımcı kadrosu ise O'Brien ile birlikte Lorne Michaels, Seth Meyers, Mike Shoemaker ve Andrew Singer'dan oluşuyor.

"A.P. Bio" (NBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin