Apple'ın gerilim dizisi Servant 2. sezon onayını aldı! Servant fragmanı ve konusu

M. Night Shyamalan ismiyle dikkat çeken Apple TV+ gerilim dizisi Servant henüz ilk sezonu başlamadan 2. sezon onayını cebe koydu! Diziyle ilgili tüm detaylar burada...

Netflix, Amazon ve Hulu gibi dijital yayın platformlarının arasına katılan Apple'ın gelecek hafta başlayacak psikolojik-gerilim türündeki dizisi "Servant"ın şimdiden 2. sezon onayını aldığı resmileşti.

SERVANT'A ERKEN 2. SEZON ONAYI!

İngiliz senarist Tony Basgallop ile birlikte projenin arkasındaki isim olan ünlü yönetmen M. Night Shyamalan konuk olduğu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon programında yeni sezon onayı müjdesini verdi.

Dizi böylelikle Apple TV+'ın diğer dizileri For All Mankind, See ve Dickinson gibi ikinci sezonunu garantilemiş oldu.

19-11/24/servant-dizi.jpg

SERVANT NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free ve Rupert Grint gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Servant'ın hikayesi; yeni doğan bebeklerini kaybetme gibi kelimelerle anlatılamayacak büyük bir trajedi yaşayan Philadelphialı çift Dorothy ve Sean Turner'a odaklanıyor.

Gerçek görünümlü bir oyuncak bebek ile kaybettikleri bebeklerinin boşluğunu doldurmak isteyen çift bir süre sonra bebek bakıcılığı için genç dadı Leanne'i işe alır. Ancak çift böylelikle aslında gizemli bir gücün eve girmesi için kapıları sonuna kadar açmış olacak, zamanla işlerin göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkacaktır.

19-11/24/servant-foto1.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Shyamalan ve Basgallop ile birlikte Ashwin Rajan (Split, Wayward Pines), Jason Blumenthal (The Equalizer), Todd Black (Fences), Steve Tisch (Forrest Gump), Taylor Latham ve Patrick Markey projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

SERVANT YAYIN TAKVİMİ

Servant, 28 Kasım'da "Reborn", "Wood", "Bear" isimlerindeki ilk üç bölümüyle Apple TV+ aracılığıyla 100'den fazla ülkede izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

Sonraki bölümler her hafta Cuma günü yayınlanmaya devam edecek. İlk sezon 10 bölümden oluşuyor.

SERVANT DİZİSİNDEN DİĞER KARELER VE POSTER

19-11/24/servant-foto2.jpg

19-11/24/servant-foto3.jpg

19-11/24/servant-apple-plus-1574545303.jpg

"Servant" (Apple TV+) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin