NBC yeni komedi dizisi Falling/Apart'ın geliştirme çalışmalarına başladı!

NBC kanalının ilişki komedisi türündeki yeni dizi projesi Falling/Apart'ı tanıyalım...

Amerikan ulusal kanalı NBC tek kamera yöntemiyle çekilecek yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

NBC'YE YENİ KOMEDİ DİZİSİ: "FALLING/APART"

Sony Pictures TV ve Exhibit A ortak yapımcılığında yazar Stephen Basilone (The Goldbergs) ve yönetmen Seth Gordon'un arkasında olduğu "Falling/Apart" isimli diziyle ilgili ilk bilgiler şöyle:

"FALLING/APART" KONUSU

Basilone'un senaryosunu kaleme aldığı Falling/Apart hikayesiyle, romantik bir ilişkinin başlangıcını ve bitişini eş zamanlı olarak araştıran bir komedi dizisi olarak tasvir ediliyor.

19-11/24/falling-apart-seth-gordon.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Basilone ile birlikte Exhibit A çatısı altında Seth Gordon ve Julia Gunn projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Son olarak The Goldbergs'in 2 ve 6. sezonları arasında yürütücü yapımcı pozisyonunda görev yapan Stephen Basilone, Community ve Happy Endings gibi komedi dizilerinde yazar olarak çalıştı.

19-11/24/nbc-dizileri.jpg

Falling/Apart'ın senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin