Aquarius iptal mi edildi?

NBC dizisinin yayın günü değişti. Peki bu karar iptal anlamına gelir mi?

Volkan Küçükel
03 Ağustos 2016 - 17:11
İptal - Onay

NBC dizisi Aquarius yolun sonuna mı geliyor?

AQUARIUS'UN YENİ YAYIN GÜNÜ

David Duchovny'nin başrolünde yer aldığı dizi, devam etmekte olan sezonunda Perşembe akşamları NBC ekranlarına gelmekteydi. Ancak NBC Eğlence Bölümü Başkanı Jennifer Salke'ın geçtiğimiz gün Beverly Hills'teki Televizyon Eleştirmenleri Birliği yaz basın toplantısında yaptığı açıklamaya göre dizinin yeni yayın günü Cumartesi oldu.

Salke konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"David ve yeteneği bizim için gerçekten çok önemli. Diziyi koyduğumuz yerde desteklemeye devam edeceğiz. Yayın takvimimizde bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Ancak dizinin yayın takviminden çekilmesi gibi bir durum söz konusu değil."

Salke, kendisine yöneltilen olası bir 3. sezon sorusu üzerine ise "Zor olduğunu düşünüyorum" cevabını verdi.

BENZER DURUMU YAŞAMIŞTI

Aslında dizi benzer durumu geçtiğimiz sene de yaşamıştı. 13 bölümlük ilk sezonunun ilk sekiz bölümü Perşembe günü ekranlara gelen dizinin kalan bölümleri Cumartesi gününe kaydırılmıştı. Cumartesi'ye kaydırılmasından sonra düşen izlenme oranlarına rağmen dizi, şaşırtarak ikinci sezon onayını almıştı.

Peki tüm bu gelişmelere Aquarius cephesinden nasıl tepkiler var?

16-08/03/john-mcnamara-twitter.png

Dizinin uygulayıcı yapımcısı John McNamara konuyla ilgili sosyal medyadan düşüncelerini ifade ederken geleceğe dair onay konusundaki umudunu koruduğu görülüyor.

McNamara'nın da belirttiği üzer, dizinin ikinci sezonunun geri kalan bölümleri 27 Ağustos'tan itibaren Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşacak.

Ulusal kanallarda genellikle gözden çıkarılan dizilerin yayın tarihlerinin hafta sonuna kaydırıldığına çokça şahit olmaktayız. Geçtiğimiz sezon bu durumun istisnası olmayı başaran Aquarius'un düşen izlenme oranları ile bu sefer onay alması zor gözüküyor. Sizin tahmininiz nedir?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin