Houdini & Doyle 2. sezon olacak mı?

İlk sezonu Fox ekranlarında geçen ay tamamlanan dizinin yeni sezonu olacak mı?

Volkan Küçükel
03 Ağustos 2016 - 14:47
İptal - Onay

İngiltere-Kanada-Amerika ortak yapımı Houdini & Doyle, 10 bölümlük ilk sezonunu geçtiğimiz ay noktalamıştı.

Dizinin ilk sezonu Amerika'da Fox, İngiltere'de ITV ve Kanada'da Global ekranlarında izleyicilerle buluşmuştu. Sezonun tamamlanmasının ardından dizi takipçileri "yeni sezon olacak mı?" sorusunu sormaya başlamıştı.

HOUDINI & DOYLE İÇİN İPTAL KARARI

Ve buna yanıt, dizinin Amerika'daki yayıncısı Fox'tan geldi. TVLine'ın haberine göre Fox, Harry Houdini ve Sir Arthur Conan Doyle arkadaşlığı temalı diziyi iptal etti. Buna göre dizinin ikinci sezonu olmayacak.

DİZİNİN İZLENME ORANLARI

Fox'un diziye devam etmemesindeki en büyük neden kuşkusuz izlenme oranlarının düşüklüğü oldu. Houdini & Doyle, ekran macerasına başlamasının ardından her geçen hafta biraz kan kaybetti.

16-08/03/houdini-doyle-iptal.jpg

02 Mayıs'ta 'The Maggie's Redress' bölümüyle 0.7 reyting oranı ve 2.62 milyon izleyici ile açılış yapan dizi, sezon finali bölümü 'The Pall of LaPier' ile ancak 0.4 reyting oranı ve 1.69 milyon kişi rakamlarına ulaşabildi.

House'tan Michael Weston'ı usta sihirbaz Harry Houdini, Episodes'tan Stephen Mangan'ı ise Sherlock Holmes'un yazarı Sir Arthur Conan Doyle olarak izleğimiz dönem dramasının hikayesi Houdini ve Doyle'un esrarengiz ve doğaüstü davalarda Scotland Yard'a destek vermeleri üzerineydi.

Houdini & Doyle'un Amerika'da olmasa da İngiltere'de ITV'nin devam kararı alması halinde ufak da olsa bir devam şansı mevcut.

'Houdini & Doyle' Fragman:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin