Arak 1. bölümüyle bu akşam Show TV'de başlıyor! Arak oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Show TV'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Arak güçlü kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Arak dizisi oyuncuları kimlerdir? Arak dizisi konusu nedir? Arak 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Arak dizisi hangi gün başlıyor? Arak Zeynep kimdir? Öykü Karayel kimdir? Arak Sema kimdir? Bennu Yıldırımlar kimdir? Arak dizisi Kara kimdir? İlker Kaleli kimdir?

Volkan Usta
21 Aralık 2023 - 17:15
Kültür Sanat

Show TV'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Arak bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Arak dizisi konusu nedir? Arak oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Arak dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...İşte detaylar! 

İLGİLİ İÇERİK

Arak dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Kara Talan (İlker Kaleli): Hayatın ondan çaldıklarını çalarak yerine koymaya çalışan, ailesi dağılmış, kendine yanında kalanlarla yeni bir aile kurmuş, o aileyi büyütmüş ama gerçek ailesinden elini hiçbir zaman çekmemiş olan Kara, babasının hapse düştüğü gece neler olduğunu öğrenmek için çıktığı yolda Zeynep’in hayatına girmesiyle dengesi şaşsa da geçmişte olanları unutmayacak, her şeyin başladığı gece ne olduğunu bulacaktır.

Zeynep Çınar (Öykü Karayel): Annesinin yokluğunu babası Rauf ve kardeşi Rüzgar’a hissettirmemek için her şeyi yapan bir gazeteci. Kara ile tanışması onun kabuğunu kıracak, gerçeklerle yüzleştikçe hayatı değişecektir...

Sema Talan (Bennu Yıldırımlar): Kara’nın babaannesi. Çocukları ve torunları için hep en iyisini dilemiş ama hayattan karşılığını bulamamıştır.

Rauf Çınar (Mehmet Özgür): Kendisi ve kızı Zeynep dışında herkesin değersiz olduğuna inanan, kızı için her şeyi yapabilecek bir baba, yaptığı kirli işlere eli hiç bulaştırmadan sıyrılabilen bir ekonomi profesörü…

Yosun Talan (Tülin Özen): Geçmişinden kaçmak için çok çabalamış ünlü bir polisiye yazarı. Yazdıklarında kendisiyle yüzleşerek içindeki sevgi yoksunluğunu bastırsa da kardeşleri Kara ve Sedat’tan artık daha fazla uzak kalamayacaktır...

Halim Talan (Yıldıray Şahinler): Sema’nın oğlu ama tek değil. Hayatı boyunca ikinci planda kaldığı için içi hırs dolmuş, hala ufak bir çocuk gibi bencil tarafı ağır basan bir adam.

Sedat Talan (Furkan Kalabalık): Özünü, kaderini kabul etmiş, sokakların diline uyum sağlamış, kimseye, Kara’ya bile bağlanmadan yaşamış ama bir açıdan da tüm ailesinden intikam alır gibi hayatını hapislerde çürüyerek geçirmiş olan Kara’nın kardeşi.

Rüzgar Çınar (Demircan Kaçel): Zeynep’in kardeşi. Annesini küçücük yaşta kaybetmesiyle Zeynep’e daha çok bağlanmış, içindeki karmaşayı çözemedikçe kendini resim yapmaya vermiştir.

Arak her Perşembe saat 20.00'de Show TV'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin