Arap erkekleri Kıvanç Tatlıtuğ'a özeniyor! Nasıl mı?

Kıvanç Tatlıtuğ'un saçları Arap erkeklerinin ilham kaynağı oldu.

resim yok
23 Ağustos 2013 - 12:30
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ'un saçları Arap erkeklerinin ilham kaynağı oldu.

Türkiye'de yayınlanan birçok dizinin başta Ortadoğu olmak üzere diğer ülkelerde de yayınlanması dizilerinin oyuncularını da yurt dışında tanıtır hale getirdi.

Türk dizilerinin yayınlandığı ülkelerden ülkemize gelen birçok yabancı vatandaş Türk turizmine de hareketlilik ve canlılık getirdi.

 

KIVANÇ'IN SAÇLARINDAN İSTİYORLAR

Özellikle Ortadoğu da yayınlanan Türk dizilerinin oyuncularına olan büyük ilgi ülkemizde birçok farklı alana da hareket sağladı. Yabancılar Türk turizmine hareket getirmesi dışında, sağlık alanında da dünya çapında önemli bir yerde olan ülkemize yoğun ilgi göstermeye başladı.

Oynadığı birçok dizi ve film ile Türkiye'de olduğu gibi Ortadoğu dada binlerce hayran kitlesine ulaşan Kıvanç Tatlıtuğ Arap erkeklerine sağlık konusunda da kaynak oldu. Ortadoğu'dan saç ektirmek için ülkemize gelen birçok Arap hastanın ellerinde Kıvanç Tatlıtuğ fotoğrafı ile onun saçları gibi saç ektirmek istediklerini söyleyen Estetik İnternational Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Bülent Cihantimur:

'Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisine benzemek isteyen ve saçlarım onun saçlarım onun saçları gibi olsun şeklinde çok talep alıyoruz. Birçok yabancı hastamıza Kıvanç Tatlıtuğ modelinde saç ekimi yaptık. Zaten bunu yapabildiğimiz için bu kişilerde bizi buluyorlar. 'dedi

Saç ekiminde Türkiye'deki fiyatların Avrupa'ya göre çok ucuz olduğunu anlatan Op. Dr. Bülent Cihantimur, şunları söyledi:

 

"Ülkemiz de yaptığımız saç ekimininin fiyatları 3-5 bin TL arasında değişirken Avrupa'da benzer tekniklerle yapılan saç ekimi 15 bin Euro civarında. Üstelik biz tek seansta bu işi bitiriyoruz. 1 hafta da istedikleri yerde konaklama hizmeti veriyoruz. Fakat Avrupa'da bu işlem 3-4 seansta yapılıyor. Yani devamlı para harcanıyor. Bu yüzden Avrupa'dan özellikle de başta Mısır, Dubai, Arabistan ve Almanya başta olmak üzere İngiltere, Fransa ve Rusya'dan ülkemize önemli oranda hasta gelmeye başladı. 'dedi.

 

ÖZEL İĞNELİ EKİM TEKNİĞİ REVAŞTA

Ortadoğu ve diğer ülkelerden gelen hastaların saç ektirme modellerinin Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu fakat Arap hastaların saç ekiminde yeni yöntemleri de görmek istediğini belirten Op. Dr. Bülent Cihantimur: [reklam] 'Saç ekimi aşamasında köklerin, kendi hastaların kendi saç açılarına birebir uyumlu olması gerek. Saç çizgisi, yüzünüzün çerçevesidir. Çok ince iğneler ve sadece single kökler çalışılmış doğal bir saç çizgisi yüzünüze rahat, özgüvenli ifadeyi geri kazandırır. Kökler, ince iğneler ile açıları verilerek açılmış yuvarlak delikler içine ekilir. Son derece hassas bir çalışma gerektirdiği için, ekim süreci uzundur.

Genel olarak Türkiye'yi saç ekim fiyatları çok ucuz olduğu için tercih ediyorlar. Bizde ise durum çok farklı, bizim fiyatlarımız Türkiye ortalamasının üzerinde fakat hastalar daha önce uygulama yaptığımız kişilerden referans alarak geldiklerinden ve beklentileri kaliteli bir iş, iyi servis ve iyi sonuç olduğu için bizi tercih ediyorlar. Estetik cerrahide her ülkenin özelliklerine göre yapılan ameliyat sayısında değişim olur. Biz ağırlıklı olarak yurtdışından hasta alan kurumuz. Enteresan bir şekilde Ortadoğu'dan gelen hastalarda erkeklerin kadınlara göre oranı \\\\\\\\%80'e daha fazla. Oysa diğer tüm ülkelerde bu oran tam tersi.

Uyguladığımız özel iğneli ekim tekniğinin en büyük avantajı, iyi bir planlama ile saça istediğiniz şekli verebiliyorsunuz. Bu avantajdan dolayı Türk dizilerini izleyen ve saç şekillerinin onlara benzemesini isteyen kişiler özellikle bu yöntemi tercih ediyor. 'dedi.

 

 

TEMMUZ AYININ EN ÇOK KONUŞULAN ÜNLÜLERİ KİMLER? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin