Homeland 3. sezon posteri ve yeni tanıtım videosu!

Homeland bu yıl da oldukça ses getirecek gibi duruyor!

resim yok
23 Ağustos 2013 - 14:51
Magazin

Homeland bu yıl da oldukça ses getirecek gibi duruyor!

 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Yeni sezon 29 Eylül'de başlıyor..

Başta dizideki oyunculuğuyla kazandığı Altın Küre ödülü olmak üzere toplamda 4 Altın Küre ve 2 Emmy ödülü bulunan başarılı oyuncu Claire Danes ve yine bu diziyle “Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu” Emmy ve Altın Küre ödüllerine layık görülen Damian Lewis başrollerde!

 

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Üçüncü sezon Amerika istihbarat aygıtlarının büyük bir kısmını yok eden ve dünyanın en çok aranan teröristi-Nick Brody (Damian Lewis) için başlatılan küresel arama emrini harekete geçiren korkunç terör saldırısının korkutucu sonuçlarıyla başlıyor.

Carrie (Claire Danes) ve Saul (Mandy Patinkin) paramparça olmuş iş ve özel hayatlarını toparlamaya çalışırken, kendilerini terör saldırısı sonucu siyaset ve medya dünyasında oluşan fırtınanın ortasında Brody’nin bulunduğu yeri araştırırken buluyorlar.

 

POSTER VE YENİ TANITIM VİDEOSU

Yaklaşık bir ay sonra (29 Eylül), yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayacak olan dizinin yeni sezon posteri de bugün, yeni bir tanıtım videosu ile beraber yayınlandı.

 

SLOGAN

Carrie Brody ve Saul karakterlerinin ön planda olduğu posterin sloganı ise; 'Sadakat Yemini'. Yeminin kim tarafından, kime ya da neye verildiği konusunda henüz bir ipucu yok. [reklam]
Videoya gelecek olursak, yine Carrie, Brody ve Saul üçlüsünü gördüğümüz Haunted isimli videonun fonunda, orijinali The Cure'e ait olan Love Song şarkısını Adele'in yorumuyla yer alıyor.

 

HİKAYESİ

Claire Danes (Carrie Mathison), Damien Lewis (Nicholas Brody), Mandy Patinkin (Saul Berenson), Morena Baccarin (Jessica Brody) ve David Harewood (David Estes) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Homeland, Irak’ta kayboluşundan uzun bir süre ülkesine dönen Nicholas Brody adlı askerin El-Kaide üyesi olmasından ve Amerika’da bir saldırı düzenlemesinden şüphelenen Carrie Anderson adlı CIA ajanı ve sonrasında gelişen olayları konu ediniyor.

 

POSTER VE YENİ TEASER


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin