Aras Bulut İynemli Çukur dizisini kötüleyen Bakan'a cevap verdi!

Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur yine bir polemiğe neden oldu.

Merve Mutlu
21 Kasım 2019 - 10:49
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memilli'nin yer aldığı, Show ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur yine polemik yaratmayı başardı. Bakan Süleyman Soylu'nun eleştirdiği dizinin oyuncusu dizisini savundu. 

19-11/21/ukur.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı televizyon dizilerini eleştirmiş ve şu ifadelere yer vermişti:

"Her kurumun kendi adına üretmesi gereken tedbirler, atması gereken adımlar söz konusudur. Lanet bir dizi var 'Çukur' diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun. Bir de 'Adana Sıfır Bir' diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık. Bu iki dizi çocuklarımızı zehirliyor. İnsanımızı kendi kültüründen uzaklaştırıyor. Ben de hayretle bakıyorum 'Üniversite hocaları ne işe yarıyor?' diye." Bu sözlerle Çukur dizisini eleştiren Soylu'ya, dizinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'den cevap gecikmedi. 

19-11/21/aras-bulut-cukuru-savundu-1574322985.png

Muhabirlerin, eleştiriler hakkındaki yorumunu sorduğu İynemli "Her şeyde olduğu gibi eleştiriliyor. Bu bir dünya, bu bir hikaye, başka şeyler de anlatıyoruz aslında" sözleri ile cevap verirken daha önce, dizinin İdris Koçovalı'sı olan Ercan Kesal'ın  "Çukur'daki şiddet meselesi gündelik hayattaki şiddete göre kıyasladığında çok masum. Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur'daki silahlar ve ölen insan sayısı mı?" sözleri akıllara geldi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin