Elimi Bırakma final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi final yapıyor.

Merve Mutlu
21 Kasım 2019 - 10:11
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Alina Boz ve Alp Navruz'un başrolde olmak kaydıyla Cemre Gümeli, Seray Gözler, Batuhhan Ekşi, Burak Tamdoğan ve daha birçok ismi bir araya getiren TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma'dan izleyicilerini üzecek bir haber geldi. Sevilen dizi ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 

19-11/21/elimi-birakma.jpg

Aldığı yüksek reytinglerle uzun süre adından söz ettiren dizi,  Alp Navruz ve Alina Boz'un hayat verdiği Azra ve Cenk'in aşkını ekranlara taşıyordu. Öncelikle günü değişen ve Salı akşamlarına alınan dizi için final kararı çıktı. 

Elimi Bırakma finali ne zaman?

19-11/21/elimi-birakma-final.jpg

Sevilen dizi Elimi Bırakma, 24 Aralık akşamı yayınlanacak olan 59. bölümü ile ekranlara veda edecek. ÜS Yapım imzalı dizinin hayranları ise bu haber karşısında şaşkın..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin