Zalim İstanbul'un Nedim'i Berker Güven ödül aldı!

Kanal D'nin sevilen dizisinin başrolü ödül aldı.

Merve Mutlu
20 Kasım 2019 - 17:09
Magazin

Kadrosunda Mine Tugay, Ozan Dolunay, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Sera Kutlubey, Bahar Şahin, İdris Nebi Taşkan ve Simay Barlas gibi isimleri bir araya getiren Zalim İstanbul adlı dizinin başrolü Berker Güven, "Yılın en iyi drama oyuncusu" ödülünün sahibi oldu. 

19-11/20/berker-guven.png

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, İstanbul-Azerbaycan Dostluk Derneği'nin organizasyonu olan  Türkiye - Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri’nde, iki ülkenin sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından önemli isimleri bir araya geldi. Ödüllerden biri de Berker Güven'e gitti. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve pazartesi akşamlarının yıldızı haline gelen Zalim İstanbul adlı dizide, kuzeni yüzünden yıllarca tekerlekli sandalyeye mahkum kalan ve yengesi tarafından da hasta edilen ancak aşk ve intikam isteği ile o sandalyeden kurtulan Nedim karakteri, ödülün sahibi oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin