Mucize Doktor dizisi ve Kadın dizisinden ortak sahne!

Fox'un iki sevilen dizisi ortak sahne yayınlıyor!

Merve Mutlu
20 Kasım 2019 - 16:30
Yeni Bölüm

Başrolünde; tüm sorunlara karşı çocukları ile beraber göğüs gören bir kadın olan Bahar karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı, Woman dizisinden uyarlanan Kadın dizisi bu hafta bambaşka bir bölüme imza attı. 

19-11/20/kadin-mucize-doktor.png

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın, yine aynı kanalda yer alan ve yeni başlamasına rağmen kısa zamanda çok sevilen Mucize Doktor dizisi ile ortak sahne yayınladı. Daha önce örnekleri görülen crossover yöntemini kullanan diziler, güzel bir işe imza attılar. Geçtiğimiz akşam yayınlanan Kadın dizisinde, Taner Ölmez'in canlandırdığı Ali Vefa karakteri de yer alırken, Mucize Doktor'un yeni bölümden 2. fragmanında da Bahar Çeşmeli karakterinin olduğu görülüyor. 

19-11/20/mucizew-doktor.png

Dorukçum'un hasta olması ile hastaneye giden Bahar, Enver ve çocuklar Beyhayat hastanesinde, Ali Vefa'nın çalıştığı yerde, tedavi oluyorlar ve iki dizi bir araya geliyor. Mucize Doktor 11. bölümü ile yarın akşam Fox'ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin