Demet Özdemir'in yeni dizisi Evim sete çıktı!

Başarılı oyuncuları bir araya getiren yeni dizinin hazırlıkları başladı.

Merve Mutlu
20 Kasım 2019 - 16:09
Yeni Bölüm

Erkenci Kuş dizisinin Sanem'i sevilen oyuncu Demet Özdemir, romantik komedi dizilerinin ardından yeni bir dizi ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Bu kez dram türünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncunun dizisi sete çıktı. 

19-11/20/evim-diizisi.jpg

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, "Okuma provaları gerçekleştirdik. Yakında, 1 hafta içinde sete çıkmayı düşünüyoruz, eğer bir aksilik çıkmazsa. Müthiş bir iş benim için dramayı ilk defa yapacağım. O yüzden heyecanım iki katı, çok daha yüksek. Siz de beğenirseniz o zaman tadından yenmeyecek." diyen oyuncu, İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaştığı dizisi Evim hakkındaki heyecanından bahsetmişti.

19-11/20/erkan-koc.png

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun "Camdaki Kız" adlı eserinden uyarlanan Evim dizisinin kadrosunda ayrıca Fatih Koyunoğlu, Nurşim Demir, Zuhal Gencer ve Kağan Taşaner gibi isimler de yer alıyor. tv8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin hazırlıkları tamamlandı ve sete çıkıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin