Hekimoğlu dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hekimoğlu dizisinin ilk bölümünün tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
20 Kasım 2019 - 14:20
Yeni Bölüm

Başrolde Timuçin Esen'in yer alacağı, Dr. House dizisi uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin ilk bölümü için geri sayım başladı. 

19-11/20/hekimoglu-dizisi.jpg

Ünlü medikal drama dizisinden uyarlanan Hekimoğlu dizisinin hazırlıkları tamamlandı. "Herkes yalan söyler" mottosu ve zeki stratejileri ile gözünden bir şey kaçırmayan Doktor Ateş Hekimoğlu karakterinin ekranlara taşınacağı dizi Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım, Ebru Özkan, Damla Colbay ve Okan Yalabık gibi isimleri de bir araya getiriyor.

Hekimoğlu 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Merakla beklenen yeni Kanal D dizisinden ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanacağı konuşulan dizinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Yayınlanan tanıtım ise "yakında" ibaresi ile paylaşıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin