Tolga Sarıtaş, yeni dizisi Ferhat İle Şirin hakkında merak edilenleri anlattı

Başarılı oyuncu, Ferhat ile Şirin'de seyircinin aşkın her halini izleyeceğini söyledi.

Taha Güven
20 Kasım 2019 - 12:04
Yeni Bölüm

03 Medya ile Artistanbul Medya’nın yapımcılığında, Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Savaş Korkmaz’ın yazdığı FOX’un yeni dizisi Ferhat İle Şirin’in Başrol oyuncularından Tolga Sarıtaş, yeni projesini ve bu projedeki rolüne nasıl hazırlandığını anlattı.

19-11/20/1dac92e488d4.jpg

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Ferhat İle Şirin’de Ferhat, marangozluk yapan babası ile yaşam enerjisi yüksek, sorunlardan çok çözümlere odaklı özel bir genç olarak seyirci karşısına çıkacak. Projede yer alma sebeplerinin en başında Ferhat karakteri, hikayenin çok sağlam olması, yönetmen ve tüm çalışma arkadaşları etkili olduğunu söyledi. Sarıtaş, Ferhat’a hazırlık sürecini ise şu şekilde anlatıyor: “Ferhat’ı tanımaya ve anlamaya çalıştım. Neleri sever, nelere üzülür gibi. Yönetmenimiz Mehmet Ada ile çok verimli okuma provaları yaptık. Marangozluk içinde gerçek marangoz abimle çalıştık. Ağaca, tahtaya dokunmak,  ondan bir şeyler yaratmak ne demektir, ne hissettirir artık biliyorum. Çok özel bir duyguymuş. Aşkla yapılan yaratıcılığa dayalı bir meslek marangozluk.”

19-11/20/ferhat-ile-sirin-oyunculari-tanitimi-1.jpg

Ferhat İle Şirin’in Ölümsüz aşk hikayesinin özünden kopmadan modern bir aşk masalı olarak anlattıklarına dikkat çeken başarılı oyuncu, izleyenleri nelerin beklediğini şöyle anlattı: “Tabi ki temel duygumuz aşk. Aşkın her halini izleyecek seyircimiz. Masumiyeti, tutkuyu, nefrete dönüşmüş aşkı, hayatları yok eden, hayatları kurtaran, hayatları yönlendiren aşkları anlatıyor Ferhat ile Şirin. Tüm karakterlerimiz hayatlarında çok farklı alanlarda mücadeke ederken bir yandan da aşkla sınanıyorlar.

19-11/20/ferhat-ile-sirin.png  

Kadrosunda; Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecanaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi sevilen oyuncuların yer aldığı yılın aşk dizisi Ferhat İle Şirin etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosu ile 22 Kasım Cuma saat 20:00’de ilk bölümüyle FOX’ta

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin