Azra Akın yeni programı ile ekranlara dönüyor!

Sevilen isim Azra Akın'dan "Konuşalım" programı geliyor.

Merve Mutlu
20 Kasım 2019 - 11:36
Magazin

2002 Dünya Güzeli olarak hayatımıza giren Azra Akın, uzun süredir ekranlardan uzak, kendini sosyal sorumluluk projelerine adamıştı. yedi yıldır Birleşmiş Millletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye Sözcüsü olarak kadın hakları, göçmenler ve çocuklarla ilgili birçok projede yer alan güzel isim bu kez de yine sosyal sorumluluk konularından birini ekranlara taşıyacak.

19-11/20/azra-akindan.jpg

Woman TV ekranlarında program yapmaya hazırlanan güzel isim, cinsiyet eşitliği, insan hakları ve son yıllarda artış gösteren kadına yönelik şiddet ile ilgili şimdiye kadar konuşulmamış konuları konuşmak için kolları sıvadı.

Çözüme yönelik adımların atılması için farkındalık sağlanmasını amaçlayan Azra Akın sunuculuğundaki programın adı "Konuşalım" olacak. Programın ilk konuğu ise medyatava'nın haberine göre: UNFPA Doğu Avrupa ve Orta Asya’dan Sorumlu Bölge Direktörü Alanna Armitage’e olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin