Hazal Kaya ve Ali Atay'ın bebeklerinin ilk fotoğrafı paylaşıldı!

Sevilen oyuncuların bebekleri dünyaya geldi.

Merve Mutlu
20 Kasım 2019 - 11:27
Magazin

Birçok başarılı projede yer alan Hazal Kaya ile Leyla ile Mecnun dizisinde büyük bir hayran kitlesi kazanan başarılı oyuncu Ali Atay, uzun süreli beraberliklerini evlilikle taçlandırmış ve bir de çocuk müjdesi vermişlerdi. Bebeklerine Fikret Ali ismini veren çiftten müjdeli haber nihayet geldi. 

19-11/20/hazal-kaya-aray.png

Geçtiğimiz Şubat ayında nikah masasına oturan ve düğünleri ile çok konuşulan çiftin bebekleri Fikret Ali nihayet dünyaya geldi. Annesi Hazal Kaya'nın da kendisinin de sağlıklı olduğu öğrenilen bebeğin ilk fotoğrafı da gündemdeki yerini koruyor. 

19-11/20/fikret-ali.png

Fulya’da özel bir hastanede saat 13:52’de gerçekleşen doğumun ardından dünyaya gözlerini açan bebeğin  2.68 kg, 46.5 cm doğduğu öğrenildi. İlk fotoğrafı da sevilen oyuncu ve çiçeği burnunda baba Ali Atay paylaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin