Leyla ile Mecnun'un İsmail Abi'si Jet Sosyete dizisinde!

Sevilen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha.

Merve Mutlu
20 Kasım 2019 - 09:40
Yeni Bölüm

Kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisi hiç hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. En son Öykü Karayel'in konuk olduğu komedi dizisine şimdi de başka bir ünlü isim katılıyor. 

19-11/20/jet-sosyete.png

Blutv ekranlarında yayın hayatına kaldığı yerden devam eden eğlenceli projenin bu haftaki bölümü yine kahkaha tufanı estirecek. Uzun bir döneme damgasını vuran ve fenomen haline gelen Leyla ile Mecnun dizisinde İsmail Abi karakterine hayat veren Serkan Keskin, Jet Sosyete'nin yeni bölümünde yer alacak.. 

19-11/20/serkan-keskin.png

46. bölümü ile blutv'de sevenleri ile buluşacak olan dizide Keskin, bir doktor karakterine hayat verecek ve kahkahalar havada uçuşacak. Sevilen oyuncunun kadroda devamlı olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin