Aras Bulut İynemli "Deha" dizisiyle ekranlara dönüyor! Kadroda bomba isimler!

Ay Yapım yeni dizileri arasına Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Peki Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi ne? Deha dizisinin konusu ne? Deha dizisinde kimler rol alacak? Deha dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Deha dizisi uyarlama mı? Deha dizisi nerede, ne zaman yayınlanacak? Deha dizisi nerede çekiliyor? Deha dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Aras Bulut İynemli kimdir?

Volkan Usta
05 Şubat 2024 - 11:58
Kültür Sanat

Ay Yapım yeni yapımları arasında bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Yapım İçerde, Çukur dizilerinde başrolde yer verdiği Aras Bulut İynemli ile yeni bir hikaye anlatmak için kolları sıvadı. İşte detaylar!

Ay Yapım'ın Show TV için hazırladığı ve başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı yeni dizisi "Deha" için hazırlıklar sürüyor. Merakla beklenen dizinin cast çalışmaları devam ederken dizi için sürpriz isimler gündeme gelmeye başladı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin