Aras Bulut İynemli: "Kırgın ve kızgınım"

Aras Bulut İynemli başrolünde oynadığı Atatürk 1881-1919 filminin yayınlanma tartışmalarıyla ilgili ilk kez konuştu. İynemli, katıldığı yayında "Yarı yolda bırakılmış gibi hissettim" ifadelerini kullanarak öfkesini dile getirdi.

ozan
10 Kasım 2023 - 15:34
Gündem

Oldukça tartışmalı bir yayın süreci yaşayan “Atatürk” filminde Mustafa Kemal’i canlandıran Aras Bulut İynemli, çekimlerin ardından filmi yayınlamayacağını açıklayan dijital platform Disney+ için “Kırgın ve kızgınım” ifadelerini kullandı. Oksijen TV’de “Gülay Afşar’la” programına katılan İynemli,samimi açıklamalar yaptı.

23-11/10/11.jpg

'Yarı yolda bırakılmış gibi hissettik'

Filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, oyuncular Sahra Şaş ve Sarp Akkaya’nın da katıldığı programda İynemli, Disney+ çekimler tamamlandıktan sonra, herhangi bir yerli projeyi kullanmayacağını söylemesi ve yayınlama kararından vazgeçmesini değerlendirdi. İynemli, "Yarı yolda bırakılmış gibi hissettik" ifadelerini kullandı.

Filmin ilk kısmı 3 Kasım’da sinemalarda gösterime girerken, 35 ülkede vizyona gireceği açıklandı. Filmin ikinci kısmı ise 5 Ocak 2024’te sinemalarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin