Aras Bulut İynemli ve Erdal Beşikçioğlu “Deha” dizisinde buluşmaya hazırlanıyor!

Atatürk rolü ile oldukça başarılı bir performans gösteren Aras Bulut İynemli yeniden ekranlaran Deha adlı proje ile dönmeye hazırlanıyor. Peki Deha adlı dizinin konusu ne? Deha dizisi nerede yayınlanacak? Deha dizisinde kimler rol alacak? Deha dizisi nerede çekilecek? Deha dizisi uyarlama mı? Aras Bulut İynemli kimdir? Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Volkan Usta
02 Ocak 2024 - 12:38
Kültür Sanat

Ay Yapım'ın Show TV için hazırladığı Deha dizisinin hazırlıkları ve cast çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İşte detaylar!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve son olarak Atatürk'e hayat veren Aras Bulut İynemli "Dbeha" adlı dizi ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ay Yapım’ın Show TV için çekeceği “Deha” dizisiyle yeni bir değişiklik olmazsa şubat ayında seyirci karşısına çıkacak. Damla Serim’in yazdığı diziyi uluslararası projelerde de imzası olan Umut Aral yönetecek. Dizide Aras Bulut İynemli “Devran” adlı bir matematik dehasına hayat verecek.

Ocak sonunda sete çıkması planlanan dizide Devran babası İskender tarafından çok küçük yaşta keşfedilmiş ve matematik dehası olarak yetiştirilmiştir. İskender rolü için çok değerli bir aktöre; Erdal Beşikçioğlu’na teklif götürüldü. Bir mahallede annesi Gülce ve kardeşleriyle büyüyen Devran’ın çocukluk aşkı “Esme”ye kimin hayat vereceği henüz belli olmadı.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin