Aras Bulut İynemli'den üzücü haber!

Büyük başarılarıyla kalplerde taht kuran Aras Bulut İynemli, 2023 yılı içinde başka bir dizi projesi çekmeyeceğini duyurdu. Aras Bulut İynemli'nin üzücü haberi ne? Aras Bulut İynemli 'Atatürk' dizisi ne zaman yayınlanacak? Aras Bulut İynemli'nin oynadığı diziler neler? Aras Bulut İynemli Kimdir?

Pınar Alçiçek
05 Aralık 2022 - 15:06
Magazin

Lanistar Yazı Grubunun ele aldığı ve Disney Plus'da yayınlanacak olan 'Atatürk' dizisinde Ulu Önder Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli, 2023 yılı içinde başka dizi projelerinde yer almayacak. 

Bu rol için aylarca kampa giren İynemli, çekim sürecinde yaşam koçu ve psikologdan da destek aldığı söylemlerin arasındaydı. 

Merakla beklenen 'Atatürk' dizisinin yayın tarihi için bir yıl sonrası hedef alındı. 

Disney Plus'ta yayınlanacak 'Atatürk' dizisinin konusu ise Atatürk'ün çocukluk yıllarından milli mücadele yıllarına uzanan serüvenin kurgusu olacağı yönünde.

 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin