Kızılcık Şerbeti'nin 7. Bölümünde Abdullah herkesi şok ediyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 7. bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti'nin 7. bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin 6. bölümünde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Kızılcık Şerbeti'nin 7. bölümünde Fatih ve Doğa'nın arasında neler olacak?

Volkan Usta
05 Aralık 2022 - 20:25
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Kıvılcım ve Ömer’in buluştuğunu gören Kayhan öfkelenirken, Pembe ve Abdullah’ın tartışması giderek büyüyor. “Almış Fatih’i avucunun içine, kukla gibi oynatıyor” sözlerinin dikkat çektiği tanıtım seyirciye heyecanın bir an olsun hız kesmeyeceği bir bölümün ipuçlarını veriyor.

22-12/05/kizilcik-serbeti-4-1670264024.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN ALTINCI BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yayınlanan bölümde, hakkında hakaret davası açıldığını öğrenen Kıvılcım, karşı dava açmaya karar verdi. Yaşananları öğrenen Ömer, Kıvılcım’ın zarar görmemesi için harekete geçti. Öte yandan kocasının şiddet uyguladığı ünlü bir kadına yardım eden Kıvılcım ve Pembe’nin görüntülerinin televizyonda yayınlanması üzerine şiddet mağduru olan Arzu, Kıvılcım’dan şahit olmamasını istedi.

22-12/05/kizilcik-serbeti-3.jpg

Kadına karşı şiddete dikkat çekilen bölümde Kıvılcım’ın, Arzu’yu eşinden ayrılması için destek olduğu anlar izleyenlerin beğenisi topladı. Doğa ve Fatih’in arasındaki gerilimin büyüdüğü bölümde ilk kez annesini dinlemediği için pişman olduğunu itiraf eden Doğa, dondurduğu üniversite hayatına herkesten gizleyerek geri dönmeye karar verdi.

22-12/05/kizilcik-serbeti-2.jpg

Bölümün final sahnesinde ise Pembe, Alev ile arasındaki buzları eritmek için iş teklifiyle organizasyon şirketine gitti. Alev’in iflas etmek üzere olduğunu öğrenen Abdullah’ın da aynı sırada şirkete ellerinde çiçeklerle gelmesi herkesi şoke etti.

22-12/05/kizilcik-serbeti-5-1670264015.jpg

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin