Arıza dizisinin oyuncu kadrosu bir araya geldi!

Arıza dizisinin oyuncuları ilk kez bir araya geldi.

Merve Mutlu
22 Temmuz 2020 - 12:36
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanmak üzere O3 Medya tarafından hazırlanan ve  Mütevazı ve dürüst bir hayat süren Ali Rıza ile babası karanlık dünyanın sözü geçen patronlarından olan Halide’nin kesişen ve o andan itibaren değişen hayatlarını konu alan Arıza dizisinin oyuncu kadrosu bir araya geldi.

20-07/22/ariza.png

Arıza dizisinin oyuncuları kimler?

Çekimleri 24 Temmuz'da İstanbul’da başlayacak olan dizinin başrolleri Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan geçtiğimiz günlerde ilk kez bir araya gelerek kamera karşısına geçmişti. Bu kez de Arıza dizisinin tüm oyuncuları:  Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Birdal, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi başarılı isimler bir araya geldi.

20-07/22/ariza-a.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin