Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeniden sette!

Hekimoğlu dizisi yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Merve Mutlu
22 Temmuz 2020 - 12:44
Gündem

Başrollerinde Timuçin Esen, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Ebru Özkan, Damla Colbay ve Okan Yalabık gibi isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve dünyaca ünlü House M.D. dizisinden uyarlanan Hekimoğlu dizisinin yeni sezon hazırlıkları başladı. 

20-07/22/hekim.jpg

Dünyaca ünlü medikal drama dizisi olan House M.D.'nin uyarlaması olan Hekimoğlu'nun, koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilmiş ve birkaç haftalık aranın ardından dizi aniden sezon finaline girmişti. Bir hastanede çalışan huysuz, aksi ancak bir o kadar da başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu ve ekibinin başına gelenlerin anlatıldığı dizi yeni sezonda da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Hekimoğlu dizisi yeniden sete çıktı!

20-07/22/hekimoglu.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi olan Hekimoğlu, uzun bir aranın ardından yeniden sete girdi. Yeniden bir araya gelen ekip set arasında hep birlikte poz verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin