Arka Sokaklar 14. yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Ne zaman başlayacak?

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezonuyla bomba gibi dönüyor!

Merve Mutlu
26 Ağustos 2019 - 10:42
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan’ın rol aldığı; Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan dizisi Arka Sokaklar, 14. yeni sezonuyla ekranlara dönmek için gün sayıyor.

19-08/26/arka-sokaklar-14.jpg

Geçtiğimiz sezonda yayınlanan 521. bölümü ile ekran macerasına kısa bir ara veren dizi, Eylül ayında başlayacak olan 14. sezonunda 522. bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. 9 senedir dizide Pınar karakterini canlandıran İpek Yaylacıoğlu ve 13 senedir dizide rol alan ve Metin karakterina başarıyla hayat veren Furkan Göksel'in diziden ayrılacakları yeni sezon, çok yakında izleyici ile buluşacak. 

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak?

19-08/26/arka-sokaklar.png

Ekranların sevilen ve başarısıyla 13 yıldır ekranlarda olan polisiye dizisi Arka Sokaklar, yepyeni hikayelerinin de ekleneceği senaryosu ile kaldığı yerden devam edecek. Eylül ayında başlaması planlanan dizinin net tarihi henüz paylaşılmadı ancak yayın gününün yine Cuma akşamları olması planlanıyor. 

Arka Sokaklar 14. sezon tanıtımı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin