Netflix'in gerilim türündeki yeni dizisi Clickbait'i tanıyalım!

Netflix, Tony Ayres ve David Heyman'ın arkasında olduğu Avustralya yapımı orijinal yeni dizisi Clickbait'i duyurdu! Clickbait nasıl bir dizi? Konusu ne?

Volkan Küçükel
25 Ağustos 2019 - 23:02
Kültür Sanat

Dijital yayın devi Netflix, Tony Ayres (The Slap, Glitch) ve David Heyman (Harry Potter, Once Upon a Time In Hollywood, Gravity) ortaklığıyla hazırlanan gerilim türündeki yeni dizisi "Clickbait"i duyurdu.

CLICKBAIT DİZİSİ HAKKINDA İLK DETAYLAR

Ayres'in yaratıcısı, NBCUniversal International Studios'un yapımcısı olduğu dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Çekimler ise Melbourne'de gerçekleşecek.

NBCUniversal International Studios ile ortak yapımcı olan Tony Ayres Productions'ın kurucusu Ayres'in aynı zamanda showrunner ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizide Heyman'ın Heyday Television'ının da katkısı bulunuyor.

19-08/26/tony-ayres.jpg

"CLICKBAIT" KONUSU

Sosyal medyanın tehlikelerine ve insanların gerçek ve sanal benlikleri arasındaki genişleyen uçuruma odaklanan Clickbait'in hikayesi; en tehlikeli ve kontrol edilemeyen dürtülerimizin sosyal medya çağında nasıl körükleştiğini araştırırken; sanal ve gerçek yaşamdaki karakterler arasında bulduğumuz giderek genişleyen çatlakları ortaya koyuyor.

Christian White ortak yaratıcı, ortak yapımcı ve yazar olarak projede yer alırken; Brad Anderson (The Sinner, The Machinist) ie baş yönetmen olarak künyeye ismini yazdırmış durumda.

19-08/26/christian-white.jpg

Avustralya'nın güneydoğusunda bulunan Victoria eyaletinde üretilen ilk Netflix dizisi olma özelliğini taşıyan Clickbait'in çekimleri Melbourne'deki Docklands Studios'ta gerçekleşecek.

NETFLIX'TE AVUSTRALYA YAPIMLARI ÇOĞALIYOR!

Clickbait; Hannah Gadsby'in stand-up özel yapımı Nanette, doğaüstü dizi Tidelands ve Chris Lilley komedisi Lunatics'in ardından Netflix'in dördüncü Avustralya orijinal yapımı olma özelliğini de taşıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin