Disney'in yeni dizisi Marvel's Moon Girl and Devil Dinosaur'u tanıyalım!

Laurence Fishburne'ün de yapımcıları arasında yer aldığı Disney Channel dizisi Moon Girl and Devil Dinosaur önümüzdeki sene ekranlarda olacak. Moon Girl and Devil Dinosaur nasıl bir dizi, konusu ne?

Volkan Küçükel
25 Ağustos 2019 - 13:56
Kültür Sanat

Disney Channel, Marvel çizgi roman serisine dayanan yeni animasyon dizisi "Marvel's Moon Girl and Devil Dinosaur"u duyurdu.

MARVEL'S MOON GIRL AND DEVIL DINOSAUR DİZİSİ DUYURULDU!

Gelişme Laurence Fishburne tarafından Disney Television Animation'ın D23 Fuarı'ndaki panelinde açıklandı.

Laurence Fishburne & Helen Sugland'ın Cinema Gypsy Productions'ı (Black-ish) ve Marvel Animation & Family Entertainment yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcılığını Emmy ödüllü Steve Loter (Kim Possible) üstleniyor.

19-08/26/moon-girl-and-devil-dinosaur-cizgi-roman.jpeg

"MOON GIRL AND DEVIL DINOSAUR" KONUSU

Moon Girl and Devil Dinosaur'ın hikayesi; 13 yaşındaki süper dahi Lunella ve on tonluk bir T-Rex olan Devil Dinosaur'un maceralarına odaklanıyor.

Lunella yanlışlıkla Devil Dinasour'u bir zaman girdabıyla günümüz New York'una getirdikten sonra ikili kentin aşağı doğu yakasını tehlikeden korumak için birlikte çalışmaya başlarlar.

Cinema Gypsy Productions, Marvel Animation & Family Entertainment ve Loter'ın yürütücü yapımcılığındaki dizide Jeff Howard (Planes) ve Kate Kondell (The Pirate Fairy) ortak yapımcı ve hikaye editörleri olarak projeye destek veriyorlar.

19-08/26/moon-girl-and-devil-dinosaur-cizgi-roman2.jpeg

Animasyon dizisinin seslendirme kadrosunda kimlerin yer alacağı konusunda şimdilik bir duyuru yapılmış değil. Laurence Fishburne bu konuda bir rol almak ister mi hep beraber göreceğiz.

MOON GIRL AND DEVIL DINOSAUR 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Moon Girl and Devil Dinosaur dizisi 2020 senesi içerisinde Disney Channel ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin