Breaking Bad filmi El Camino: Bir Breaking Bad Filmi yayın tarihi ve konusu!

Kült dizi Breaking Bad'in uzun süredir gündemde olan film projesinin detayları ve ilk görüntüleri günyüzüne çıktı! Netflix'te yayınlanacak olan El Camino: Bir Breaking Bad Filmi ne zaman izleyiciyle buluşacak? İşte detaylar...

Volkan Küçükel
25 Ağustos 2019 - 09:44
Kültür Sanat

"Daha önce söylemediğim başka ne diyebilirim, bilmiyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum. Nereye gittiğini de. Kuzeye, güneye, doğuya, batıya, Meksika'ya ya da Ay'a... Hiçbir fikrim yok. Ama bak, biliyor olsaydım da size söylemezdim. Çünkü ben de herkes gibi haberleri izliyorum. Onu tıktıkları küçük kafesi gördüm. Pişirmeye devam etsin diye ona yaptıklarını duydum. Yani üzgünüm. Ne diyeyim, bilmiyorum. Jesse Pinkman'ı yeniden kafese tıkmanıza yardım etmeyeceğim..."

Skinny Pete sorguya çekiliyor...

19-08/25/breaking-bad-filmi-kare.png

Vince Gilligan imzalı efsane dizi "Breaking Bad"in sinema filmi sonunda gölgelerden çıkıyor!

"EL CAMINO: A BREAKING BAD MOVİE" NETFLIX'TE!

Uzun süredir gündemde olan ancak detayları saklı tutulmaya çalışılan Breaking Bad filminin ismi açığa çıktı: "El Camino: A Breaking Bad Movie (El Camino: Bir Breaking Bad Filmi)"

Kendisine Emmy ödülü kazandıran Jesse Pinkman rolüyle hayranların karşısına yeniden çıkacak Aaron Paul'lu gerilim türündeki film 11 Ekim 2019 tarihinden itibaren Netflix platformunda izlenebilecek.

19-08/25/breaking-bad-film-poster.jpg

"EL CAMINO: BİR BREAKING BAD FİLMİ" KONUSU

Dizinin yaratıcısı Vince Gilligan'ın yazar ve yönetmenliğini üstlendiği filmin hikayesi; Jesse'nin esaretten dramatik bir şekilde kaçışının izlerini takip ederken kaçak durumdaki Jesse'nin kendisini esir alan kişilerden, kanundan ve geçmişinden kaçışına odaklanıyor. Jesse geleceğini şekillendirmek için geçmişiyle yüzleşmek zorundadır.

2008-2013 yılların arasında beş sezon boyunca AMC ekranlarında izleyiciyle buluşan Breaking Bad dizisinin ana karakteri Walter White'a hayat veren Bryan Cranston'ın filmin oyuncu kadrosunda yer alıp almadığı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmış değil. Cranston geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada filmin gerçekleşeceğini doğrulamış ancak kendisinin projeye dahil olup olmadığı konusunda herhangi bir şey söylememişti.

19-08/25/breaking-bad-film.jpg

Sony Pictures yapımcılığındaki El Camino: A Breaking Bad Movie'nin yapımcı kadrosunda Mark Johnson, Melissa Bernstein, Charles Newirth, Diane Mercer ve Aaron Paul gibi isimler yer alıyor.

"El Camino: Bir Breaking Bad Filmi" (Netflix) Tarih Duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin