Sibel Karagöl
12 Ocak 2017 - 18:38
Yeni Bölüm

Uzun yıllardır devam eden ve büyük bir hayran kitlesine sahip Kanal D’nin sevilen polisiye dizisi her bölüm ayrı bir heyecana sahipliği yapıyor! Arka Sokaklar'ın son bölümünde  Veysel, Rıza Baba ve ekibini yok etmek için sinsi bir plan yaptı. Yarın akşam 424. yeni bölümü ile ekrana gelecek Arka Sokaklar'da yine gerilim dolu anlar yaşanacak. Ekibin ayrılmaz parçası olan Hüsnü'nün hayatını emanet ettiği ekip arkadaşlarına dönebilecek mi?

17-01/12/arka1.jpg

Veysel ve Sezgin Rıza Baba ve ekibini yok etmek için ellerinden geleni yapmaktadır. Bu sırada Rıza Baba ve tüm ekip haksız yere görevden alınan Hüsnü için bir şeyler yapmak istiyor. Fakat ekibin eli kolu bağlıdır. Ellerinden gelen sağlam durmak ve  umutlarını kesmemektir. Arka Sokaklar'ın yayınlanan son bölümünde ekibin baş düşmanı Veysel, Hakan ve Ali'ye tuzak kuruyor! 

Bu sırada Rıza Baba Gökçe'yi sorgular. Fakat Gökçe'nin verdiği ifadenin mahkemeye gitmesini istemeyen Veysel Aynur'u kullanarak buna engel olmak ister.

Arka Sokaklar Yeni Bölümde Neler Olacak?

Gelecek bölümde ekip yine tehlikededir. Sezgin ve Cengiz'in kurduğu tuzağa adım adım ilerleyen ekip bomba düzeneğini fark eder ve olay yerinden hızla uzaklaşmaya çalışır.

Patlayan bomba yüzünden ekipten ağır yaralanan olup olmayacağını ve daha fazlasını öğrenmek için, yarın akşam saat 20:00'da heyecan dolu bir bölümü Kanal D ekranlardan takip edebilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin