Kiralık Aşk 68. Bölümde Defne hem gülecek hem üzülecek

Kiralık Aşk 68. Bölümünde finale iki hafta kala Defne bebek haberi beklerken, ilgiyle takip ettiğimiz çiftimiz ayrılıyor mu?

Sibel Karagöl
12 Ocak 2017 - 17:45
Yeni Bölüm

Kiralık Aşk dizisi 3. sezonunda final yapacağını açıklamasıyla, dizinin takipçilerini üzmüştü. 2015 yılından beri büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi iki hafta sonra 70. bölümüyle final yapacak.

13 Ocak Cuma günü 68. bölümüyle ekranlara gelecek dizinin fragmanları yayınlandı. Defne'nin sürpriziyle mutlu olacak çiftimiz, Ömer'in sırrı ile büyük bir yol ayrımına girecek! 

17-01/12/mer.jpg

Müjdemi İsterim

68. bölüm fragmanında Kiralık Aşk dizisi takipçileri için "müjdemizi isteriz" diyebilecek miyiz?

Evlilik hazırlıkları yapan Defne ve Ömer tatlı bir telaş içindedir. Neriman Defnenin hamile olmasından şüphelenirken, heyecanlı kızımız Defne ise aş erme gibi bazı hamilelik belirtileri gösterir. Bu belirtiler tamemen bir yanlış anlalıkmadan mı ibaret? Ayrıca dizinin yayınlanan fragmanında Neriman Defne'yi test yapması için zorluyor. Ömer ve Defne çiftinin aşkları minicik bebek ile süslenecek mi?  Yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünde öğreneceğiz. 

Finale Dakikalar Kala Neler Olacak?

Kiralık Aşk'ın yeni bölümü hem eğlenceli anlara hem de gergin dakikalara ev sahipliği yapacak. Kiralık Aşk'ın ikinci fragmanında Defne Ömer'in bir kız arkadaşı tarafından geçirdiği "güzel anları" öğrenir. Ömer'in kendinisini aldattığını düşünen Defne ortalıktan kaybolur. Ne olduğundan habersiz Ömer ise Defne'yi nereden aramaya başlayacağını kara kara düşünür. Ömer Defne'yi bulup, açıklamasıyla Defne'yi inandırabilecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin