Arka Sokaklar 428. bölüm fragmanında Pınar Ölecek mi?

Arka Sokaklar yarın akşam yayınlanacak 428. bölümde duygusal ve hüzünlü dakikalar izleyenleri derinden etkileyecek.

Sibel Karagöl
09 Şubat 2017 - 22:17
Yeni Bölüm

Kanal D'nin uzun yıllardır sevilen dizisi Arka Sokaklar 429. bölüm fragmanı yayınlandı. Pınar'ın ölüm haberi verilen fragman, izleyenlerine duygusal dakikalar yaşattı. Yarın akşam yayınlanacak 428. bölümde duygusal ve hüzünlü dakikalar izleyenleri derinden etkileyecek.

17-02/09/1-1486667626.jpg

Geçen hafta yayınlanan 427. bölümde, Sezgin kendi kızına karşılık Rıza babanın kızı Pınar'ın arabasının önünü kesip kurşun yağdırmıştı. Arka Sokakları'ın yayınlanan 428. bölüm fragmanında ise Pınar'ın vurulduğu haberi ekibi ve ailelerini çok üzüyor. 

Yoğun bakımdayken kalbi duran Pınar'ın kalbi durur ve doktor "Başınız sağolsun" der.Hamile olduğunu açıklayan Pınar'ın ölümü, ailesini ve sevenleri için daha da üzücü hal alır.  Tüm bu olayların sebebinin kendisi olduğunu düşünen Ali ise, karısını kaybetmenin acısını derinden hisseder.

17-02/09/3.jpg

Rıza baba Mesut'un yardımıyla getirildiği hastaneden kaçıyor. Bu firarı öğrenen Sezgin, Ruıza babayı kast edereke "Son bir düello; ikimizden biri ölecek" diyerek ikili arasında gerçekleşecek heyecan dolu karşılaşmayı vurguluyor.

Sezgin'in hain saldırısı sonucunda Pınar ölecek mi? Rıza Baba, Sezgin'den intikamını alabilecek mi? Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam akşamı Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin