Arka Sokaklar 510. bölümde Hüsnü Çoban'ın evlilik telaşı başlıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın evlilik heyecanı başlıyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
21 Mart 2019 - 10:25
Yeni Bölüm

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan’ın rol aldığı, Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan ve televizyon hayatının 13. yılında yine reyting listelerindeki yerini korumaya devam eden Arka Sokaklar dizisi, 510. bölümü ile eğlence, heyecan ve aksiyonu bir arada getirmeye devam edecek. 

19-03/21/arka-sokaklar.png

22 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan Arka Sokaklar'ın 510. bölümünde: Hüsnü Çoban ve Meryem’in evlilik telaşındaki eğlenceli halleri izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

Hüsnü Çoban, çok sevdiği ve kendisinden 5 çocuk sahibi olduğu Suat Çoban'ın (Figen Evren) vefatının ardından çok acı çekmiş ve bir daha evlenmeyi düşünmemişti. Ardından hayatına giren Meryem (Demet Gül) ile Hüsnü Çoban yeniden birini sevmeye başladı. Diziye yeni bir soluk katan Meryem, Hüsnü Çoban'ın çocukları tarafından istenilmese de zamanla onlar da bu yeni duruma alıştılar. 

Hüsnü ve Meryem evleniyor!

19-03/21/meryem.png

Arka Sokaklar yeni bölümde: Hüsnü ve Meryem’in düğün günleri yaklaştıkça ailelerdeki heyecan artıyor. Meryem ve Nazike düğün alışverişine çıkıyorlar ve gelinlik alma esnasında oldukça eğlenceli sorunlar yaşanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin