Pretty Little Liars: The Perfectionists bu akşam başlıyor! Dizinin konusu ve fragmanı

Büyük hayran kitlesine sahip Pretty Little Liars'ın uzantı dizisi "Pretty Little Liars: The Perfectionists" ekran serüvenine başlıyor. Pretty Little Liars: The Perfectionists konusu ve fragmanı...

2010-2017 yılları arasında yedi sezon boyunca ekranlarda olan Pretty Little Liars'ın uzantı dizisi "Pretty Little Liars: The Perfectionists" sonunda ekran serüvenine başlıyor.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS BAŞLIYOR!

Pretty Little Liars yazarı Sara Shepard'ın aynı isimdeki popüler kitap serisinden uyarlanan dizinin 10 bölümlük ilk sezonu 20 Mart Çarşamba akşamı Freeform ekranlarında başlıyor.

19-03/20/the-perfectionists.jpg

Gizem-gerilim unsurlarıyla yoğrulan bir hikayeye sahip dizide Pretty Little Liars'ın başrollerinden Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis) ve Janel Parrish (Mona Vanderwaal) aynı karakterleriyle hikayede yer alacaklar.

"PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS" KONUSU

Pretty Little Liars: The Perfectionists dizisinin konusu şöyle:

Dizinin hikayesinin geçtiği Beacon Heights kasabası üst düzey üniversitesinden üstün başarılı sakinlerine kadar her şeyin mükemmel göründüğü bir yerdir. Fakat tahmin edilebileceği üzere aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir!

Bu mükemmelliyetçilik baskısı kasabada ilk cinayetin işlenmesine sebep olur. Ve her mükemmelliyetçiliğin ardında bir sır, bir yalan ve bir gerekçe bulunmaktadır...

19-03/20/the-perfectionists-1-bolum-foto3.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Pieterse ve Parrish dışında Sofia Carson (Ava Jalali), Kelly Rutherford (Claire Hotchkiss), Sydney Park (Caitlin Martell-Lewis), Eli Brown (Dylan Walker), Hayley Erin ve Graeme King (Jeremy Beckett) yer alıyor.

19-03/20/the-perfectionists-1-bolum-foto2.jpg

Alloy Entertainment, Long Lake Media ve Warner Horizon Scripted Television iş birliğiyle hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu I. Marlene King (Pretty Little Liars, Famous in Love), Charlie Craig (Pretty Little Liars, The 100), Leslie Morgenstein (Pretty Little Liars, The Vampire Diaries), Gina Girolamo (The 100, The Originals) ve Joseph Dougherty'den (Pretty Little Liars) oluşuyor.

19-03/20/the-perfectionists-1-bolum-foto.jpg

Pretty Little Liars'tan türeyen ilk dizi Pretty Little Liars: The Perfectionists değil. Hatırlanacağı üzere dizinin ilk spinoff'u 2013 senesinde ekranlara gelen Rawenswood olmuş ve başarısız bir ekran serüveni geçiren yapım sadece bir sezon ekranlarda kalabilmişti.

"Pretty Little Liars: The Perfectionists" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin