The Village 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

The Village dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Village 1. sezon 2. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

NBC kanalının yeni dizisi "The Village" bu hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

THE VILLAGE EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI

Mike Daniels'ın yaratıcısı olduğu The Village'ın hikayesi; farklı yaş, ırk, kültür ve yaşam tarzlarına sahip bireylerin yaşadığı, komşuluk ilişkilerinin çok sıkı olduğu bir Brooklyn apartmanı "The Village"da gelişen olaylara odaklanıyor.

Tek bir çatı altında; savaştan yeni dönen iyileşme sürecindeki savaş gazisi Nick (Warren Christie), asi genç kızının duygusal değişimleri ve türlü sorunlarıyla uğraşan bekar hemşire anne Sarah (Michaela McManus), kariyer gelişimi ile büyükbabasına (Dominic Chianese) yükümlülükleri arasında sıkışıp kalmış genç hukuk öğrencisi Gabe (Daren Kagasoff), ABD Göçmenlik ve Gümrük İdaresi'nin kapısına kadar gelip tutuklanmasıyla zor günler geçiren ve oğlunun geleceğini güvenceye almaya çalışan bir kadın Ava (Moran Atias), kendi refahlarını ihmal etmek pahasına The Village ailesini bir arada tutmaya çalışan Ron (Frankie Faison) ve Patricia (Lorraine Toussaint) gibi karakterlerle tanışıyoruz. Hikaye bu karakterlerin birbirleriyle etkileşimleri, hayatlarını sürdürme çabaları; umut verici, hayat dolu ve zorlu yaşam öyküleriyle şekilleniyor.

19-03/20/the-village-1x02-foto-1.jpg

THE VILLAGE AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi; Mike Daniels'ın senaryosunu kaleme alıp, Minkie Spiro'nin yönetmen koltuğunda oturduğu ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 4.82 milyon izleyici rakamlarını elde edip açılış bölümü için pek parlak rakamlar ortaya koyamadı.

Geçtiğimiz sezon bu tarihlerde kanalın ekranlara sürdüğü Rise dizisi açılışını 1.2 reyting oranı ve 5.50 milyon izleyici ile gerçekleştirirken, sezonu 0.8 reyting ve 4.40 milyon izleyici ortalaması ile tamamlamış; sonrasında NBC diziyi ilk sezonunun ardından iptal etmişti. Bakalım The Village bir sonraki bölümünde yönünü yukarı çevirebilecek mi...

THE VILLAGE 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Peter Sollett'in yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Good Thing" 26 Mart 2019 Salı akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

19-03/20/the-village-1x02-foto-4.jpg

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

THE VILLAGE 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Sarah (Michaela McManus), Katie'nin (Grace Van Dien) sırrıyla ilgili daha çok şeyin ortaya çıkmasını sağlarken; Nick (Warren Christie) ile yüzleşir.

Enzo (Dominic Chianese) hayal kırıklığı yaratan yeni oda arkadaşı konusuyla uğraşırken; Ava (Moran Atias) ise davasında ilerleme gösterir.

Lorraine Toussaint (Patricia), Frankie Faison (Ron), Jerod Haynes (Ben) ve Daren Kagasoff (Gabe) bölümün öne çıkan diğer isimleri olacak.

THE VILLAGE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-03/20/the-village-1x02-foto-2.jpg

19-03/20/the-village-1x02-foto-3-1553103677.jpg

19-03/20/the-village-1x02-foto-5.jpg

19-03/20/the-village-1x02-foto-6.jpg

"The Village" 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin