Tolga Karel'den Çukur dizisi paylaşımı! Aras Bulut İynemli'ye tepki gösterdi...

Tolga Karel, Çukur dizisi ile ilgili yorumlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı...

Nurşah
20 Mart 2019 - 16:53
Magazin

Ekranların başarılı oyuncusu Tolga Karel, Show Tv'de yayınlanan ve her pazartesi günü dikkatleri üzerine toplayan Çukur dizisi ile ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı...

19-03/20/tolga-karel-cukur-aras-bulut-iynemli.jpg

"Aras'ı severim..."

Geçtiğimiz senelerin sevilen ismi Tolga Karel, Yaprak Dökümü adlı dizi ile büyük bir çıkış yakalamış ve izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Oyunculuk kariyerine ara veren isim, şimdilerde Amerika'da yaşıyor ve geçimini tır şoförlüğü yaparak sağlıyor, ülkedeki gelişmelerden de uzak kalmıyor.

 

19-03/20/ukur-tolga-karel-aciklama.jpg

Aras Bulut İynemli'ye yöneltilen "Çukur toplumda şiddeti özendiriyor mu" sorusuna, başarılı ismin verdiği "İyi de kötü de eleştiri olacak. Zaman ayırıp izlemeleri bile bizim için bir değer. Güzel bir ekip var yola devam ediyoruz." yanıtını hikayesinde paylaşan Karel, kendi düşüncelerini de eklemeyi ihmal etmedi.

Aras'ı severim. Son dönemde genç jenerasyonda yetişen iyi isimlerden bir kardeşim. Fakat verdiği cevap ve yaptığı işi savunamamasına çok üzüldüm. Çünkü evet ne yazık ki son dönemde yapılan mafya dizileri ciddi ordanda şiddet içeriyor. Zira diziler kültürü, oluşan kültürde dizileri destekliyor. Amerika'da bile dizilerde şiddetin bir oranı varken Türk dizilerinde haftalık reyting uğruna toplumda şiddet dağ gibi büyüyor ve sektörde oyuncusu dahil bu duruma sessiz kalıyor. Üzücü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin